Proteste la Universitate, la un an de la referendum. Manifestanţii au scandat lozinci anti-Băsescu

Câteva zeci de persoane s-au adunat luni seara în Piaţa Universităţii, pentru a protesta împotriva preşedintelui Traian Băsescu, marcând astfel un an de la referendumul pentru demiterea şefului statului. Mulţi dintre protestatari îşi exprimaseră mai devreme susţinerea pentru Dan Voiculescu, în faţa sediului DNA.

29 iul. 2013, 17:26
Proteste la Universitate, la un an de la referendum. Manifestanţii au scandat lozinci anti-Băsescu

În Piaţa Universităţii s-au adunat luni seara să protesteze câteva zeci de persoane, mulţi dintre oameni fiind văzuţi câteva ore mai devreme şi în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, scandând lozinci în favoarea lui Dan Voiculescu.

O parte dintre protestatari şi-au exprimat ofurile la România TV. „Am fost la DNA şi CSM să protestăm împotriva ilegalităţilor lui Băsescu. Noi în Piaţa Universităţii suntem de un an şi şase luni. Noi suntem ciumpalacii Pieţei Universităţii„, a spus unul dintre manifestanţi, el fiind completat de o altă protestatară: „Am fost la DNA, pentru ca DNA-ul să-i bage la puşcărie pe toţi cei care au furat, din ’90 până acum, nu cu excepţii, cum vrea Băsescu. Băsescu e capul hoţilor„.

Un alt manifestat a povestit la România TV şi ce îl nemulţumeşte: „Nu sunt de acord cu privatizarea CFR Marfă şi cel care ne-a băgat în groapă este Traian Băsescu!„.