PROTESTELE vor fi interzise de luni. Pot ieşi în stradă cel mult 100 de persoane vaccinate

Multe restricţii pentru persoanele nevaccinate de luni în România. Cei care vor dori să protesteze împotriva lor riscă amenzi mari.

22 oct. 2021, 16:28
PROTESTELE vor fi interzise de luni. Pot ieşi în stradă cel mult 100 de persoane vaccinate

PROTESTELE vor fi ca şi interzise de luni. Organizarea unor proteste în perioada următoare în România pare o misiune imposibilă. Sub umbrela măsurilor de combatere a pandemiei autoritățile au impus o serie de condiții extrem de dificile pentru cei care ar vrea să se revolte în stradă.

Noul program al magazinelor. La ce oră se vor închide și care sunt excepțiile
În documentul oficial se spune că pot protesta doar cei vaccinați împotriva Sars-Cov-2, într-un număr de cel mult 100 de persoane. De asemenea, pot protesta cei care  se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Deci în cazul unui protest cu 99 de oameni vaccinați și 1 nevaccinat autoritățile au putea interveni în forță.

E OFICIAL! Noi RESTRICȚII care intră în vigoare de luni! Iată activitățile interzise pentru nevaccinați
În plus de asta este cunoscut faptul că cei nemulțumiți care au ieșit deja în stradă sunt fix cei care nu sunt vaccinați.

„Se propune ca, pentru o perioadă de 30 zile, mitingurile și demonstrațiile să poată fi organizate cu participarea a cel mult 100 de persoane și doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CNSU.

 

Hotarare CNSU masuri nr 91 din 22 10 2021 final v2

loading...