OLANDA-AUSTRIA 2-0. „Portocala mecanică” face spectacol şi merge mai departe

Olanda s-a impus lejer şi cu Austria şi trece fără probleme de grupele Euro 2021. Ultimul meci va fi de antrenament.

17 iun. 2021, 23:57
OLANDA-AUSTRIA 2-0. „Portocala mecanică” face spectacol şi merge mai departe

OLANDA-AUSTRIA 2-0. Olanda s-a calificat în optimile de finală ale turneului final al Campionatului European după ce a învins, joi, la Amsterdam, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Austriei, în etapa a II-a Grupei C a competiţiei.

Într-un alt meci din Grupa C, Ucraina a învins, tot joi, la Bucureşti, cu 2-1, Macedonia de Nord.

Clasamentul înaintea ultimei etape (care programează meciurile Olanda – Macedonia de Nord şi Austria – Ucraina) este următorul: 1. Olanda – 6 puncte, 2. Ucraina – 3 puncte, 3. Austria – 3 puncte, 4. Macedonia de Nord – niciun punct.

PROTV LIVE OLANDA-AUSTRIA ONLINE STREAMING. Deoarece fiecare echipă a luat maximum de puncte din jocul de deschidere, victoria în această seară ar fi suficientă pentru calificarea în „optimi”, acolo unde Italia a ajuns deja.

Olanda a depășit un obstacol în prima rundă, când Ucraina a revenit de la 0-2. „Portocala mecanică” a avut puterea să dea lovitura pe final.

Austria vine după victoria obținută la București, scor 3-1 cu Macedonia de Nord.

OLANDA-AUSTRIA ONLINE STREAMING PROTV LIVE

Olanda – Austria » Echipe de start

Olanda: 1. Maarten Stekelenburg – 22. Denzel Dumfries, 6. Stefan de Vrij, 3. Matthijs de Ligt, 17. Daley Blind, 12. Patrick van Aanholt – 15. Marten de Roon, 8. Georginio Wijnaldum (căpitan), 21. Frenkie de Jong – 19. Wout Weghorst, 10. Memphis Depay. Selecţioner: Frank De Boer.
Rezerve: 13. Tim Krul, 23. Marco Bizot – 2. Joel Veltman, 4. Nathan Ake, 5. Owen Wijndal, 7. Steven Berghuis, 9. Luuk de Jong, 11. Quincy Promes, 14. Davy Klaassen, 16. Ryan Gravenberch, 18. Donyell Malen, 25. Jurrien Timber.
Austria: 13. Daniel Bachmann – 21. Stefan Lainer, 3. Aleksandar Dragovic, 4 Martin Hinteregger, 2. Andreas Ulmer – 19. Christoph Baumgartner, 23. Xaver Schlager, 24. Konrad Laimer, 8. David Alaba (căpitan) – 11. Michael Gregoritsch, 9. Marcel Sabitzer. Selecţioner: Franco Foda.
Rezerve: 1. Alexander Schlager, 12. Pavao Pervan – 6. Stefan Ilsanker, 10. Florian Grillitsch, 15. Philipp Lienhart, 16. Christopher Trimmel, 17. Louis Schaub, 18. Alessandro Schoepf, 20. Karim Onisiwo, 22. Valentino Lazaro, 25. Sasa Kalajdzic, 26. Marco Friedl.

PRO TV LIVE Danemarca – Belgia ONLINE STREAM. Totul pentru Eriksen!
PROTV LIVE OLANDA-AUSTRIA ONLINE STREAMING. Ce spun selecţionerii

Matthijs de Ligt va începe titular. S-a antrenat bine în ultimele zile. A luat parte la toate antrenamentele, este pregătit. Când este atât de cald, 30 de grade Celsius, nu trebuie să presezi tot timpul, ci să găsești alte modalități de a-ți crea ocazii. Austria a crescut în ultimii ani. Sunt o echipă unită și foarte greu de învins
Frank de Boer, selecționer Olanda

Un lucru este cert: mai avem nevoie de puncte pentru a ne califica în optimile de finală. Exact asta trebuie să facem în această seară. Băieții au scris istorie în meciul de debut
Franco Foda, selecționer Austria

PROTV LIVE OLANDA-AUSTRIA ONLINE STREAMING. Duelul dintre Olanda și Austria se va disputa pe arena din Amsterdam, unde vor fi prezenți și aproximativ 15.000 de spectatori.

De-a lungul istoriei confruntărilor directe, Olanda și Austria s-au întâlnit de 19 ori, rezultând nouă victorii pentru batavi, șase pentru oaspeții de joi și patru remize. Deși bilanțul pare oarecum echilibrat, Austria nu a mai câștigat în fața Olandei de 1990, de la un 3-2 într-un joc de verificare disputat la Viena.

Olanda s-a calificat la EURO 2020 din postura de ocupantă a poziției secunde în grupa C, câștigată de Germania și din care au mai făcut parte Irlanda de Nord, Belarus și Estonia. De partea cealaltă, Austria a încheiat pe locul doi în grupa G, din care s-a mai calificat, de pe prima poziție, Polonia. În aceeași grupă din preliminarii au mai evoluat Macedonia de Nord, prezentă, de asemenea, la EURO, prin barajul de Liga Națiunilor, Slovenia, Israel și Letonia.

Ucraina – Macedonia de Nord LIVE VIDEO ONLINE STREAM PROTV: 2-1