PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – AUSTRIA ONLINE STREAM: meci decisiv la Euro 2021 pe Arena Naţională

Ucraina şi Austria se întâlnesc luni, de la ora 19:00, în ultima rundă a grupei C de la Euro 2020. Partida poate fi urmărită în format livescore pe Romaniatv.net și în direct pe Pro TV. Fanii au luat cu asalt Centrul vechi încă din weekend.

21 iun. 2021, 13:31
PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – AUSTRIA ONLINE STREAM: meci decisiv la Euro 2021 pe Arena Naţională

PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – AUSTRIA ONLINE STREAM: Luni, de la ora 19:00, pe „Arena Națională” din Capitală, Ucraina se va duela cu Austria, partida contând pentru ultima etapă a Grupei C de la EURO 2020. Cele două se înfruntă astăzi, la București, pentru locul doi care ar putea însemna calificarea directă în fazele eliminatorii ale EURO 2020. Ucraina a urcat pe locul doi după ce a reușit să câștige, tot la București, în fața Macedoniei de Nord, scor 2-1. Tot la București a obținut și Austria singurul succes din această grupă, 3-1, tot cu Macedonia de Nord. Olanda este sigură de primul loc și de calificarea în faza următoare a competiției, după ce a învins Ucraina și Macedonia.

UCRAINA – AUSTRIA ONLINE STREAM PROTV LIVE sau Voyo.ro

PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – AUSTRIA ONLINE STREAM, echipe probabile:

Ucraina: Bushchan – Karavayev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko – Shaparenko, Stepanenko, Zinchenko – Yarmolenko, Yaremchuk, Malinovskiy
Selecționer: Andriy Shecvhenko

Austria: Bachmann – Dragovic, Alaba, Hinteregger – Lainer, Laimer, Schlager, Sabitzer, Ulmer – Kalajdzic, Arnautovic
Selecționer: Franco Foda

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Cuneyt Cakir / A1: Bahattin Duran, A2: Tarik Ongun (toți din Turcia)

PROTV LIVE VIDEO UCRAINA – AUSTRIA ONLINE STREAM. Cum se face departajarea, scenarii: 

În caz de egalitate de puncte, departajarea echipelor se face în funcție de: rezultatul meciului direct, golaverajul din meciurile directe, numărul mai mare de goluri înscrise în meciurile directe, golaverajul general din grupă, numărul mai mare de goluri înscrise în toate meciurile din grupă.

Dacă două echipe au meci direct în ultima etapă și termină la egalitate perfectă în clasament, se vor executa penalty-uri de departajare. Dacă nu se înfruntă în meci direct în ultima rundă, se trece la criteriul fair-play! Merge mai departe cine are mai puține puncte în clasamentul cartonașelor.

În optimi se califică primele două clasate și cele mai bune patru locuri 3. Ucraina va termina pe locul secund dacă nu pierde disputa cu Austria. În caz contrar se va clasa pe locul 3. Austria încheie grupa pe locul secund cu o victorie. Orice alt rezultat o poziționează pe 3 Cu un rezultat de egalitate, Ucraina și Austria au șanse mari să meargă la braț în optimile de finală.

Cutremur la EURO 2020. Portugalia, chiar şi cu Cristiano Ronaldo pe teren, învinsă cu 4-2 de Germania
PROTV LIVE UCRAINA – AUSTRIA ONLINE STREAM. Andryi Shevchenko: ”Ambele echipe înțeleg importanța acestui meci”

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de la București, Shevchenko a spus că echipa sa va evolua cu ”responsabilitatea de a obține un rezultatul care să îi ofere calificarea”.

„Nu o să ne înţelegem cu Austria să facem egal mâine. Astfel de gânduri pot fi pedepsite. Discuţiile astea să facem un egal trebuie oprite imediat. Nu este corect. Ambele echipe înţeleg importanţa acestui meci.

Noi vom juca cu responsabilitate pentru a obţine un rezultat care să ne ofere calificarea în faza următoare. Atunci când te gândeşti la un egal dinainte, nu vei obţine un rezultat aşa cum ai nevoie. Nu ne gândim dinainte la egal, vom juca să obţinem un rezultat pozitiv pentru noi”, a spus Andriy Shevchenko, selecționerul Ucrainei, la conferința de presă.

Tragedie în fotbalul românesc. Fotbalistul de 19 ani s-a înecat

https://www.youtube.com/watch?v=TypybehKPkY