PRU a strâns cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegerile parlamentare

Bogdan Diaconu a anunţat pe pagina sa de facebook că Partidul România Unită a reuşit să strângă cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegerile parlamentare.

10 oct. 2016, 12:25
PRU a strâns cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegerile parlamentare

Într-o postare pe Facebook, liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a anunțat că formațiunea sa a strâns semnăturile necesare pentru înscrierea în cursa electorală. „Partidul România Unită a strâns semnăturile necesare pentru înscrierea în alegeri. În acest moment, sunt centralizate și îndosariate 200.000 de semnături și mai așteptăm să ajungă din teritoriu, până miercuri, încă 100.000 de semnături.
PRU demonstrează astfel că este un partid serios și bine organizat.

Mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților PRU pentru efortul depus și pentru implicare!„, a scris Bogdan Diaconu pe pagina sa de facebook. 

Până acum, PRU este singurul partid nou care se poate înscrie în alegerile parlamentare. USR a reuşit să strângă 90.000 de semnaturi pentru inscrierea in alegerile parlamentare dintre cele 200.000 necesare, a anuntat sambata, la Alexandria, vicepresedintele formatiunii, Clotilde Armand. Termenul limită pentru depunerea semnăturilor este 27 octombrie.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 11 decembrie.