PRU propune amnistia fiscală şi penală

Publicat: Luni, 28 Noiembrie 2016 10:43 // Actualizat: Luni, 28 Noiembrie 2016 22:19 // Sursa: romaniatv.net

Partidul România Unită propune în programul electoral amnistia fiscală şi amnistia penală. Aceste măsuri ar ajuta la recuperarea unor prejudicii importante, dar de ele nu vor beneficia cei  care au comis acte de violenţă sau au pus în pericol siguranţa naţională.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie propune fel şi fel de strategii pentru atragerea votanţilor. Unele dintre ele sunt de-a dreptul incredibile, având în vedere promisiunile electorale abordate.

Liderii Partidului România Unită anunţă că „4.000.000 de români sunt implicaţi în dosare penale”, ceea ce împiedică „dezvoltarea economică a întregii ţări şi a mediului de afaceri”, scrie EvZ.

PRU propune impunerea amnistiei fiscale şi a celei penale. În viziunea partidului, prejudiciile financiare vor fi recuperate eşalonat, într-o perioadă de 10 ani, iar penalii vor fi iertaţi, cu excepţia celor care au comis acte de violenţă sau au pus în pericol siguranţa naţională.

"Ma refer la stergerea datoriilor acolo unde aceste datorii provin din legi neclare, din vina statului, din controale care ii asupresc pe oameni, de la functionari care nu respecta legea corect si care se cred dumnezei si acolo unde a gresit contabila, unde legea a fost gresit interpretata de antreprenor, in favoarea lui. Suma se poate plati esalonat. Le dam oamenilor voie sa plateasca banii in 10 ani, in mod decent, fezabil. Nu una, doua le facem un dosar penal si le facem confiscare extinsa. Daca nu ajunge ce gasim la el acasa, confiscam si de la vecini", a spus Sebastian Ghita, la România TV.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri 2016 alegeri parlamentare 2016 Partidul România Unită PRU
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 dec 14:22
Răspunde | Votează email 0 email
Cezar
În principu, ideea nu este rea, dar trebuie avută multă grijă în emiterea art. de lege și în normele de aplicare, pentru că în varza descrisă mai sus, în articol, nu se prea înțelege ce și cum...
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H