Prunea face scandal după ce LPF a amânat meciul CSM Poli Iaşi – Astra. „Nu ne vom prezenta în martie”

Florin Prunea, preşedintele executiv al lui CSM Poli Iaşi, a declarat că meciul cu Astra, amânat, joi, din cauza vremii, se putea juca în condiţii bune la Iaşi, vineri, aşa cum era programat.

09 feb. 2017, 17:08
Prunea face scandal după ce LPF a amânat meciul CSM Poli Iaşi – Astra. „Nu ne vom prezenta în martie”

Liga Profesionistă de Fotbal a decis să amâne partida CSM Poli Iaşi – Astra, ce contează pentru etapa a 23-a a Ligii I. Condiţiile meteorologice din ultimele zile şi faptul că instalaţia pentru încălzirea gazonului a arenei din Iaşi nu este funcţională au făcut ca partida să fie amânată pentru 2 martie.

„Am primit o hârtie din partea LPF prin care suntem înştiinţaţi că meciul s-a amânat. Este o bătaie de joc şi o lipsă crasă de respect faţă de un întreg oraş. Voi avea o discuţie cu factorii de decizie şi vom acţiona în judecată pe cel care a decis amânarea partidei. Anunţ încă de pe acum că nu ne vom prezenta la meciul programat în luna martie! Am făcut cheltuieli enorme cu organizarea, jucătorii sunt în cantonament. Vom ataca în instanţele civile această decizie. Nu este caz de forţă majoră. La Iaşi a fost soare astăzi, terenul va arăta bine la ora meciului de vineri”, a declarat Florin Prunea.