PSD A DECIS: CONGRES în februarie sau martie. Victor Ponta anunţă RESTRUCTURAREA Guvernului

Partidul Social Democrat va organiza un congres extraordinar în februarie sau martie a anului viitor, potrivit România TV. De asemenea, premierul Victor Ponta a anunţat că va avea loc o restructurare a Guvernului. 

25 nov. 2014, 08:10
PSD A DECIS: CONGRES în februarie sau martie. Victor Ponta anunţă RESTRUCTURAREA Guvernului

PSD a decis că va organiza un congres la începutul anului viitor, în februarie sau martie, data exactă urmând să fie stabilită joi.

Potrivit unor surse din partid, premierul Victor Ponta le-a spus, marţi, deputaţilor PSD că vrea, în acest moment, să restructureze Guvernul, Congresul partidului urmând să fie convocat în primăvara anului viitor.

Restructurarea Guvernului ar echivala cu venirea noului Cabinet în Parlament, pentru a obţine un nou vot de încredere.

Sursele citate au arătat că restructurarea Cabinetului echivalează cu o comasare a unor ministere.

Partidul Liberal Reformator (PLR), al lui Călin-Popescu Tăriceanu, va intra la guvernare. Victor Ponta a anuntat că va coopta partidul lui Tariceanu in Guvern, fiind vorba de o „restructurare” a Guvernului, care va duce la promovarea unor membri ai PLR pe posturi de ministri.

Mulţi social-democraţi vorbeau, marţi, de un vot în Parlament pentru a se vedea dacă guvernul Ponta mai are susţinere parlamentară şi se va ajunge la acest lucru, când va fi coptat PLR la guvernare.

CITEŞTE ŞI Ce i-a spus Traian Băsescu lui Victor Ponta la Cotroceni şi nu s-a văzut la televizor