PSD, atac furibund la adresa lui Klaus Iohannis: "Nu înţelege nimic din economie!"

Publicat: Marţi, 29 Ianuarie 2019 21:34 // Actualizat: Marţi, 29 Ianuarie 2019 21:38 // Sursa: romaniatv.net

Partidul Social Democrat a emis marţi seara un comunicat în care îl critică în termeni foarte duri pe preşedintele Klaus Iohannis, după discursul acestuia de la Camera de Comerț Româno-Germană.

"Președintele Iohannis nu înțelege nimic din economie. La începutul guvernării PSD, Iohannis spunea că programul de guvernare e nerealist și că economia va intra în colaps. În realitate, România a avut cea mai mare creștere economică din Europa.

Când spunea că nu vor mai fi bani de salarii și pensii, în realitate veniturile românilor au crescut, în termeni reali, cu 18,6% pentru pensionari și cu 20,3% pentru salariați. Când spune că stăm rău cu absorbția fondurilor, în realitate România a recuperat întârzierea lăsată de Cioloș și a ajuns la media UE.

Citeşte şi Iohannis: O serie de măsuri guvernamentale ne arată o gravă lipsă de responsabilitate şi de viziune cu privire la mersul economiei

Prin urmare, de câte ori Iohannis spune că economia va merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine. Dacă este atât de preocupat de economie, îi sugerăm să trateze mai serios lucrurile", se arată în comunicatul PSD.

Reacţia partidului de guvernământ vine la doar câteva ore după ce Klaus Iohannis spunea la Camera de Comerț Româno-Germană: "Îmi doresc o Românie cu o economie sănătoasă, o țară bine guvernată, în care beneficiile de astăzi să nu se risipească mâine. iar măsurile luate astăzi să nu amaneteze viitorul generațiilor viitoare. Din păcate, o serie de măsuri guvernamentale luate în ultima perioadă arată o gravă lipsă de reponsabilitate, de seriozitate și de viziune cu privire la mersul economiei noastre pe termen mediu și lung".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8430
RON
15 Jul
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H