PSD atacă violent guvernul Orban: „Îşi bate joc de 3,6 milioane de copii. Pentru el, alocaţiile sunt pomeni”

PSD a reacţionat dur la apelul făcut de Ludvic Orban către Parlament de a nu mai vota "pomeni", şeful guvernului referindu-se prin aceasta la dublarea alocaţiilor copiilor.

06 iun. 2020, 12:43
PSD atacă violent guvernul Orban: „Îşi bate joc de 3,6 milioane de copii. Pentru el, alocaţiile sunt pomeni”

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, PSD spune că pentru PNL copiii sunt dar un obstacol în calea afacerilor de partid şi face un apel către Ludvic rban să se întoarcă şi să guverneze pentru oameni.

Orban își bate joc și tratează cu dispreț peste 3.6 milioane de copii din România! Alocațiile sunt pomană, în viziunea lui Orban! O gândire greșita care demonstrează că PNL nu are nicio dorință să încurajeze tinerii din România.

Pentru Orban, copiii României sunt doar o povară la buget! Sunt niște cifre pe care le acoperă cu paharele de whiskey și pe care scrumează din trabucurile fumate cu mănuși.

Pentru PNL, copiii sunt doar un obstacol în calea afacerilor de partid: alocațiile le diminuează bugetele de furăciuni.

Bani sunt pentru dublarea alocațiilor! Dar trebuie ca PNL să înceteze să mai fure și să guverneze pentru oameni și nu pentru ei înșiși!„, se arată în postarea PSD.

Citeşte şi Scandal pe bani mulţi. PSD acuză Guvrnul PNL că pregăteşte un tun de un miliard de lei pentru trei multinaţionale

Anterior, în cursul zilei de vineri, premierul Orban declarase, referindu-se la actele hotărârile votate recent de parlament: „Tot ceea ce votează Parlamentul de o bună bucată de timp nu are nici o legătură cu realitatea economică din România, noi şi noi acte normative care generează (…) noi cheltuieli pentru buget şi care riscă să arunce România în haos. Nu este normal. Fac apel la responsabilitate către membrii Parlamentului: nu mai votaţi astfel de acte normative, nu mai votaţi pomeni, nu mai votaţi creşteri de cheltuieli, pentru care nu există resurse financiare”.