PSD cere demisiile lui Cîţu, Drulă şi Vizante după ce mai multe trenuri au stat în câmp peste 10 ore: „Doar o secundă îi lua lui Cîţu să-l demită pe Drulă”

După ce două trenuri s-au defectat şi au stat mai bine de 10 ore în câmp, în unul dintre ele fiind şi zeci de copii care se întorceau din tabără, iar vina a fost pasată de la premierul Cîţu spre ministrul Drulă şi directorul CFR Vizante, PSD a transmis un mesaj tranşant pe Facebook.

29 iul. 2021, 20:58
PSD cere demisiile lui Cîţu, Drulă şi Vizante după ce mai multe trenuri au stat în câmp peste 10 ore: „Doar o secundă îi lua lui Cîţu să-l demită pe Drulă”

Partidul Social Democrat (PSD) a postat joi, pe pagina de Facebook a partidului, un mesaj dur la adresa premierului Cîţu, pe care îl consideră vinovat de faptul că nu s-a luat nicio măsură, după ce zeci de copii şi alte sute de pasageri CFR au stat mai mult de 10 ore în câmp, fără să li se asigure apă şi alimente.

„24 de h de brambureală administrativă!

24 de h de incompetență crasă și copii abandonați în trenurile disperării!

24 de h în care directorul CFR a rămas în funcție după dezinteresul nerușinat, gafe în șir și scuze…că e “obosit”!

24 de h în care premierul Cîțu transmite mesaje miniștrilor… pe rețelele de socializare!

24 de h în care ministrul Transporturilor refuză să demită „perla” de la conducerea CFR!

Doar o secundă îi trebuia premierului Cîțu să-l demită pe ministrul Drulă! Iar cu el să plece acasă și directorul Vizante! Mai puțin decât îi ia candidatului Cîțu să scrie o postare pe FB! Fapte, nu vorbe! #RomâniiȘtiuDeja”, este mesajul postat pe pagina PSD.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose îl atacă dur pe directorul CFR Călători

“Ovidiu Vizante.

Acesta este numele formei de organizare a materiei care e „Șef” la CFR. Acesta declară, senin, că nu a avut ce face pentru cei 1.000 de călători ce au stat aproape 10 ore blocați într-un tren la 100 de km de București. Fiindcă a căzut un pom. Și a declarat, tot senin, întrebat de un reporter, că nu avea cum să trimită nici apă. Dar le va da când vor ajunge în București!
Generos.

Dacă citiți toată „declarația“ lui, indiferența și suficiența, tonul de „jupân”, nonșalanța cu care omu’ e consternat că e luat la întrebări despre ce trebuia sa facă el…devine clar că personajul va ajunge în #echipacâștigătoare alături de Cîțu!

Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane, nu găsea „creatura” care să umple locul între maimuță și om.

Dacă mai trăia (La mulți ani, Darwin!), acum era mai lămurit!

Vizante îl cheamă, domnule ministru Drulă! Vizante de la CFR!

Nu merită să fie lăsat să-și dea demisia…”, a scris tot joi europarlamentarul Mihai Tudose, vicepreședinte PSD.

Citeşte şi: Cătălin Drulă: „Astăzi am semnat contractul pentru construcţia unui terminal nou de Plecări Externe la Aeroportul Timişoara şi s-a deschis noul terminal de Sosiri Externe”