PSD Constanţa: Nu este exclusă posibilitatea ca, la ceremoniile prilejuite de Ziua Marinei, să apară persoane incitatoare la violenţă

Organizaţia judeţeană PSD Constanţa susţine că ”nu este exclusă posibilitatea ca, la ceremoniile prilejuite de Ziua Marinei, să apară persoane incitatoare la violenţă, cu scopul de a adresa injurii nu numai principalului partid de guvernământ, ci şi administraţiilor centrale reprezentate la festivităţile de mâine”.

14 aug. 2018, 19:03
PSD Constanţa: Nu este exclusă posibilitatea ca, la ceremoniile prilejuite de Ziua Marinei, să apară persoane incitatoare la violenţă

„În contextul tulburărilor din ultimele zile, de pe scena politică românească, Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Constanţa consideră că nu este exclusă posibilitatea ca, la ceremoniile prilejuite de Ziua Marinei, să apară persoane incitatoare la violenţă, cu scopul de a adresa injurii nu numai principalului partid de guvernământ, ci şi administraţiilor centrale reprezentate la festivităţile de mâine”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Constanţa.

Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa precizează că „se delimitează de orice potenţială atitudine antisocială, de acţiuni violente, care nu urmăresc decât destabilizare, cu menţiunea că social-democraţii nu au fost, nu sunt şi nu vor fi nicicând adepţii sau promotorii instigării la violenţă, sub nicio formă”.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, de la ora 10.00, la festivităţile dedicate Zilei Marinei organizate pe faleza din Constanţa. Evenimentele vor include o ceremonie militară, exerciţii navale, dar şi jocuri şi concursuri marinăreşti.

Miercuri este programat cel mai mare spectacol naval din România. Exerciţiul Naval Forţele Navale Române 18 se va desfăşura între orele 10.00-12.30, la Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea. Activităţile vor continua în Portul Tomis din Constanţa, unde marinarii militari vor organiza jocuri şi concursuri tradiţionale marinăreşti. Ziua se va încheia cu concertul Muzicii Militare a Forţelor Navale susţinut pe faleza din Constanţa, de la ora 20.00, iar marinarii militari se vor retrage cu torţe în Constanţa şi Mangalia.