Liviu Dragnea: PSD decide până la finalul lunii ianuarie dacă face alianţă cu UNPR la alegeri VIDEO

PSD va lua o decizie finală cu privire la posibilitatea candidaturilor comune cu UNPR în alegerile din 2016 la finalul lunii ianuarie, după ce vor fi consultate toate organizaţiile partidului, care au obligaţia ca până atunci să realizeze o analiză, a anunţat, vineri, liderul PSD Liviu Dragnea.

15 ian. 2016, 16:27
Liviu Dragnea: PSD decide până la finalul lunii ianuarie dacă face alianţă cu UNPR la alegeri VIDEO

Declaraţiile liderului social-democrat vin cu o zi înainte de şedinţa CExN al PSD, unde va fi luată în discuţie problema candidaturii comune, însă fără a urma şi decizii.

Citeşte şi: Conducerea PSD se reuneşte în şedinţă sâmbătă la Piatra Neamţ. Pe agendă: alianţa cu UNPR la locale

„O decizie finală vom lua în ultima săptămână din ianuarie, după ce vom avea întâlnirea cu grupurile parlamentare şi tot atunci o să ne întâlnim din nou în Comitetul Executiv Naţional şi în BPN. (…) Le transmit cu toată fermitatea (organizaţiilor PSD – n.r.) în următoarele două săptămâni să vorbească fiecare preşedinte de organizaţie cu toţi membrii organizaţiei şi când ne vom întâlni la finalul lunii ianuarie fiecare să vină din judeţ cu un punct de vedere foarte bine structurat„, a afirmat Dragnea.

Preşedintele PSD susţine că a avut deja astfel de discuţii cu 10 filiale. Dragnea spune că, indiferent ce decizie va fi luată la finalul lunii ianuarie, ea se va aplica la nivel naţional, fără excepţii la nivel local sau candidaturi comune punctuale în anumite zone ale ţării, scrie Mediafax.

„Este o decizie importantă, nu este o decizie uşoară, şi vrem să o analizăm şi cântărim foarte bine şi să vedem din fiecare judeţ care sunt dorinţele colegilor noştri”, a completat Dragnea.

Citeşte şi: UNPR susţine condiţionat Cabinetul Cioloş. Gabriel Oprea: „Noi nu suntem datori nimănui cu nimic”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, vineri, că nu are „niciun fel de problemă” cu fundaţia pe care o înfiinţează Victor Ponta şi nu se pune problema sancţionării acestuia, iar el chiar îl încurajează pe fostul premier în acest demers, adăugând că va fi prezent la lansarea proiectului.