PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand în legătură cu scăderea prețului la salubritate: Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu ştie aritmetică, ori vă minte cu neruşinare

PSD Sector 1 lansează o serie de acuzaţii la adresa primarului Clotilde Armand, după ce aceasta a semnat o înţelegere cu Romprest. Preşedintele filialei susţine că edilul minte şi că gunoiul va rămâne în continuare pe străzi deoarece prestaţiile companiei de salubritare se vor reduce.

26 aug. 2021, 21:08
PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand în legătură cu scăderea prețului la salubritate: Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu ştie aritmetică, ori vă minte cu neruşinare

PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că minte. Florin Manole, preşedintele filialei, susţine că gunoiul va rămâne în continuare pe străzi, în condiţiile în care se vor reduce prestaţiile companiei de salubritate.

PSD Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că minte

„Clotilde Armand minte. Nouă luni a clamat că se luptă cu mafia, iar acum a semnat o înţelegere cu mafia, din care pierd cetăţenii, iar gunoiul rămâne pe străzi. Sumele datorate de Primărie, anunţate luni de zile ca exagerate, neplătite şi, de aceea, purtătoare de penalităţi, încep acum să fie plătite, conform acestei înţelegeri. Mai mult, înjumătăţirea prestaţiilor companiei de salubrizare înseamnă, în primul rând, un serviciu public înjumătăţit, incomplet, deficitar şi insuficient. Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din Sectorul 1”, a scris Florin Manole, joi pe Facebook.

Citeşte şi Inspectorii ITM au descins la firma de salubritate angajată de Clotilde Armand. Autorităţile caută un băiat de 14 ani, angajat ca măturător, care munceşte 12 ore pe zi

Potrivit acestuia, Clotilde Armand anunţă drept o „mare realizare” „tot acest eşec administrativ”.

„Pentru primarul Sectorului 1 şi toţi fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: ‘Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculaţi cu cât a scăzut preţul pâinii’ . Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu ştie aritmetică ori vă minte cu neruşinare. P.S.: Am aflat cu toţii din presă despre înţelegere, nu de pe site-ul Primăriei, nu dintr-un anunţ oficial, pentru că transparenţa a fost pentru USR doar un slogan”, a mai adăugat liderul PSD Sector.

Reamintim că Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat pe Facebook că Romprest a acceptat să asigure serviciile de salubrizare la „jumătatea” preţului solicitat la începutul anului. Pe de altă parte, PSD o acuză că minte. „Înjumătățirea prestațiilor companiei de salubrizare înseamnă în primul rând un serviciu public înjumătățit, incomplet, deficitar și insuficient”, susţin social-democraţii.

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, faţă de 20 de milioane de lei, cât a cerut iniţial. A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, şantaje şi gunoi pe străzi, linşaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil şi ignorant la nevoile cetăţenilor care au fost furaţi ani de zile, de 10 luni să înţeleagă asta. Banii recuperaţi şi salvaţi vor fi investiţi masiv în infrastructură, şcoli şi spitale. În comunitate”, a declarat Clotilde Armand.

Citeşte şi Clotilde Armand, prima reacţie după ce prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1