PSD va anunţa candidatul la Primăria Capitalei cel mai devreme la 1 decembrie

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD va anunța candidatul la Primăria Capitalei, cel mai devreme la 1 decembrie.

17 sept. 2015, 20:58
PSD va anunţa candidatul la Primăria Capitalei cel mai devreme la 1 decembrie

Sigur nu după data Congresului (va fi anunțat candidatul – n.r.), ci undeva, cel mai devreme în jurul datei de 1 decembrie. La Primăria Capitalei, cât și la primăriile de sector, suntem obligați să venim cu niște candidați care să aibă șanse reale, care să fie foarte bine selectați„, a anunțat Liviu Dragnea la B1 TV.

Liderul PSD nu a comentat situaţia lui Sorin Oprescu, însă a precizat că „necazul lui a făcut ca lupta politică pentru Primăria Capitalei să fie resetată complet”. „Sper să găsim un candidat bun. În primul rând, de care să fim siguri că va continua niște proiecte bune începute de Sorin Oprescu și care va face ca bucureșenii să aibă o administrație pe care o merită„, a spus liderul interimar al PSD.

Întrebat dacă PSD ar susține candidatul unui alt partid, Dragnea a răspuns: „Este foarte greu, PSD nu a avut niciodată Primăria Capitalei. Cred că e o provocare și cred că a venit momentul ca PSD să propună bucureștenilor un candidat care să le dea convingerea că va face din București o capitală așa cum merită România și așa cum merită bucureștenii. Cred că avem resursa asta„.

CITEŞTE ŞI: Sondaj: Oprescu, VOTAT PRIMAR GENERAL de peste 50% dintre bucureşteni, dacă s-ar dovedi nevinovat