Psihologie masculină: Partenerul perfect are 3 calităţi

Vrei să afli cum se vede dragostea prin ochii unui bărbat? Wendy Walsh, profesor de psihologie la California State University şi autorul a numeroase lucrări pe tema relaţiei dintre sexe, a stat de vorbă cu Evan Marc Katz, dating coach cu o perspectivă inedită asupra psihologiei masculine.

06 mai 2015, 10:20
Psihologie masculină: Partenerul perfect are 3 calităţi

Interviul publicat pe site-ul psihologului Wendy Walsh scoate la iveală modul în care bărbaţii privesc relaţiile, dar şi calităţile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îţi alegi partenerul de viaţă.

Principalul aspect pe care femeile NU îl înteleg cu privire la psihologia masculină?

Evan Marc Katz subliniază faptul că femeile subestimează dorinţa bărbaţilor de a fi apreciaţi, admiraţi şi acceptaţi. Bărbaţii vor să le facă pe plac partenerelor, să le satisfacă din toate punctele de vedere şi devin frustraţi atunci când li se tot spune că o dau în bară.

Citeşte şi Calităţi esenţiale pe care femeile le caută la un bărbat

Diferenţe în ceea ce priveşte „strategiile de împerechere”

În opinia specialistului, metodele de abordare nu ar trebui să fie diferite în funcţie de gen şi nici văzute drept strategii. Evan Marc Katz recomandă să cauţi pe cineva alături de care simţi o „chimie” de nota 7 şi o compatibilitate de nota 10, în loc să vânezi atracţie fizică de nota 10, mulţumindu-te cu o compatibilitate de nota 3.

Vezi şi TOP calităţi masculine care înnebunesc femeile

Partenerul perfect are TREI calităţi

De regulă, „chimia” este prost înteleasă, fiind mai degrabă o anxietate legată de compatibilitatea dintre parteneri. Traume emoţionale afectează individul astfel încât acei fluturi pe care îi simţi în stomac pot fi, de fapt, semne potrivit cărora partenerul nu este cel potrivit. În acest sens, pentru a identifica partenerul ideal, Evan Marc Katz subliniază că acesta ar trebui să aibă trei calităţi: absenţa nevrotismului/nesiguranţei, lipsa dorinţei de a căuta mereu ceva nou, o fire agreabilă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.