Puiu Haşotti, în Senat: Hai să ne dăm cu toţii DEMISIA şi să facem ANTICIPATE! Ce ziceţi?

Senatorul PNL Puiu Haşotti a criticat ordonanţa de urgenţă care le permite aleşilor locali să-şi schimbe partidul, spunând, mai în glumă, mai în serios, că şi parlamentarii care au fost aleşi pe listele USL ar trebui să-şi dea demisia şi să se organizeze alegeri anticipate.

02 sept. 2014, 15:04
Puiu Haşotti, în Senat: Hai să ne dăm cu toţii DEMISIA şi să facem ANTICIPATE! Ce ziceţi?

Noi toţi am fost aleşi pe lista USL. Şi dl Victor Ponta a fost ales deputat pe lista USL. Mai mult decât atât, cred că nici în visele lui cele mai frumoase nu-şi putea închipui că o să ajungă premier dacă PSD candida singur şi lua 35% sau 40%. Hai să ne dăm cu toţii demisia! Ce ziceţi? Hai să facem alegeri anticipate! Că toţi suntem aleşi pe lista USL„, a spus Puiu Haşotti în plenul Senatului.

PROTEST la Universitate faţă de OUG privind traseismul primarilor

Aleşii locali au 45 de zile la dispoziţie pentru a-şi schimba partidul, fără să-şi piardă mandatul. Ordonanţa de urgenţă care dă liber la migraţie a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

PROIECTUL care dă liber la MIGRAŢIE: Aleşii locali au ZECE zile la dispoziţie pentru a-şi schimba partidul

Guvernul a adoptat, joia trecută, o ordonanţă prin care aleşii locali au posibilitatea ca în 45 de zile să-şi aleagă partidul din care vor să facă parte, fără a-şi pierde funcţiile.