Pulpe de pui stricate, vândute cu baxul VIDEO

Scandal monstru la Bârlad, după ce un client a cumpărat de la un depozit alimentar, pulpe stricate, la bax. Bãrbatul s-a dus direct la patronul depozitului, să îi ceară explicații, iar cei doi s-au certat ca la ușa cortului. Omul cumpărase toată marfa pentru logodna fiicei sale și spune că va face o plângere la Protecția Consumatorului.

05 iun. 2018, 07:47
Pulpe de pui stricate, vândute cu baxul VIDEO

Scandal de pomină la Bârlad, unde un client a cumpărat de la un depozit alimentar, pulpe stricate, la bax. Bărbatul din Bârlad se pregătea de logodna fiicei sale şi a mers la depozit de unde a luat un bax de pulpe, pentru friptură. Când a ajuns acasă, şi-a dat seama că acestea miroseau şi erau stricate. Nervos, s-a întors la depozit şi l-a luat la rost pe patron.

„Să vadă toţi ce mănâncă oamenii de la depozitul de la Bârlad, pulpe de pui stricate. Măi, prostovane, era să îmbolnăvesc atâţia oameni. Eu aveam logodna fetei, miroase dacă îţi place „, spune clientul nemulţumit.

Proprietarul depozitului s-a oferit să îi dea banii înapoi, mai ales că a mai avut o reclamaţie de la un client. Potrivit vremeanoua.ro, clientul i-a cerut însă şi 200 de lei în plus, pe motiv că a fost nevoit să ia taxiul, ca să se întoarcă la depozit. Între cei doi a izbucnit un scandal monstru şi s-au jignit reciproc.

Clientul a ameninţat şi că va face o reclamaţie la Protecţia Consumatorului. Între timp, patronul spune că va returna toată carnea furnizorului din Timişoara.