Punctele tari ale femeilor în funcţie de zodie

Fiecare femeie are propriile tehnice de seducție și fiecare femeie are punctele ei forte pe care le scoate în evidență atunci când vrea să seducă un bărbat. Astrele ne dezvăluie cu ce cuceresc femeile în funcție de zodie.

29 nov. 2017, 07:15
Punctele tari ale femeilor în funcţie de zodie

BERBEC:

Aceste femei ies în evidență cu ajutorul pieptului. Femeile născute sub acest semn zodiacal trebui să-și pună în evidență mereu bustul, indiferent de mărimea acestuia.

TAUR:

Aceste femei au ca puncte forte gâtul și decolteul. Dacă sunt puse în situația în care trebuie să cucerească pe cineva, ar fi indicat să-și evidențieze gâtul și decolteul pentru că acestea două vor sări în ochi prima dată.

GEMENI:

Gemenii ies în evidență prin formele pe care le au. În general, aceste native nu sunt foarte înalte, însă au forme apetisante cărora nu le poate rezista nici un bărbat.

RAC:

Femeile rac au un chip adorabil și de aceea, li se recomandă să se machieze astfel încât să-și evidențieze trăsăturile feței. Au o frumusețe naturală și ar trebui să profite de acest lucru.

LEU:

Ce le nu se mândrește cu coama lui? Aceste native au un păr superb și de aceea, ar trebui să acorde mai multă importanță părului.

FECIOARĂ:

Fecioarele au o piele de invidiat, o piele de-a dreptul strălucitoare. Aceste femei au ochii strălucitori, o figură zveltă și pielea lor iese de fiecare dată în evidență.

BALANȚĂ:

Aceste native se remarcă cu ajutorul zâmbetului lor. Balanțele au un zâmbet cuceritor, iar ochii le strălucesc ca două stele. Aceste femei sunt puse mereu pe flirt.

SCORPION:

Aceste native ies în evidență cu ajutorul buzelor și a ochilor. Au ochi misterioși și buze voluptoase. Cu toate acestea, nici picioarele lor nu pot trece neobservate.

SĂGETĂTOR:

Aceste femei sunt irezistibile în fața bărbaților datorită fundului lor apetisant și rotund. Nici un bărbat nu poate trece cu vedere aceste forme ale săgetătoarelor.

CAPRICORN:

Femeile capricorn au o privire misterioasă, dar senzuală în același timp. Punctul lor forte sunt ochii. Doar cu o simplă privire pot cuceri inima unui bărbat.

VĂRSĂTOR:

Aceste femei sunt în general frumoase și au o alură de manechin. Picioarele lungi sunt punctele forte ale acestor native și este foarte greu să nu le remarci.

PEȘTI:

Aceste femei au un chip angelic care poate cuceri inima oricărui bărbat. Au o frunte perfectă, nasul adorabil și o gură frumoasă, invidiată de multe femei.