Pune un ou în pahar şi toarnă oţet peste el. Rezultatul este uimitor! Toţi românii trebuie să încerce acest truc!

Un experiment inedit face furori pe internet. Acesta a fost filmat, urmărit şi dezbătut în număr foarte mare.

15 mart. 2022, 17:36
Pune un ou în pahar şi toarnă oţet peste el. Rezultatul este uimitor! Toţi românii trebuie să încerce acest truc!

Pune un ou în pahar şi toarnă oţet peste el. Tot ce trebuie să faci este să iei un pahar în care să pui un ou iar peste el să torni o cantitate suficientă de oţet, cât să îl acopere. Secretul consta in faptul ca otetul va face ca toata coaja de ou sa dispara, iar interiorul sa se transforme intr-o bila de consistenta jeleului.

Pune un ou în pahar şi toarnă oţet peste el. Rezultatul este uimitor! Toţi românii trebuie să încerce acest truc!

Mai exact, persoana care a realizat videoclipul a luat un ou simplu, fara a-l gati in vreun fel si l-a lasat intr-o cantitate de otet suficienta cat sa il acopere in intregime.

Dupa 48 de ore, se poate observa ca intreaga coaja a oului a disparut, iar interiorul este complet transformat. Se pare ca explcatia consta in faptul ca aciditatea otetului dizolva calciul din care este formata coaja de ou, scriu cei de la Littlethings.com.

Dupa scoaterea oului din otet, resturile depuse se pot curata foarte usor cu apa, iar ceea ce ramane este chiar mai ciudat. Oul devine complet neted si i se poate observa interiorul de culoare portocalie. Este insa nevoie de atentie, pentru ca in momentul in care membrana se rupe, continutul oului se va imprastia peste tot.

Oul îmbibat cu oțet îți poate salva viața

Ouăle conțin grăsimi sănătoase, proteine naturale esențiale reglării tensiunii arteriale. Consumarea ouălor oferă, pe lângă protecție împotriva anumitor afecțiuni, suficientă energie încât să îți începi ziua în forță. Mai mult decât atât, glicemia poate fi scăzută cu un singur ou plus cu puțin oțet. Așadar, decojește oul și înțeapă-l cu o furculiță în mai multe părți apoi, toarnă puțin oțet peste el și puțină apă caldă. Lasă oul peste noapte în recipient și consumă-l dimineața, imediat după ce te trezești. Acest lucru poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Potrivit floaredetei.ro, acest truc nu este recomandat persoanelor care manifestă alergie la ouă!

Citeşte şi: Preţurile materialelor de construcţii au sărit în aer. Avertismentul constructorilor: „Suntem într-o situaţie fără precedent. Este important ca statul să intervină”