Pupăză din „Trăsniţi în NATO”, propunerea PNL pentru şefia CJ Vâlcea. Pe modelul Volodimir Zelenski, acesta câştigă prezidenţialele în serial!

Organizaţia PNL Râmnicu Vâlcea a anunțat că îl propune pe actorul de comedie Grig Chiroiu pentru șefia Consiliului Județean, funcție ocupată în prezent de social-democratul Constantin Rădulescu. Grig Chiroiu este cunoscut pentru rolurile din "Trăsniți în NATO" și "Trăsniții".

29 mart. 2023, 22:15
Pupăză din „Trăsniţi în NATO”, propunerea PNL pentru şefia CJ Vâlcea. Pe modelul Volodimir Zelenski, acesta câştigă prezidenţialele în serial!
Pupăză din "Trăsniţi în NATO", propunerea PNL pentru şefia CJ Vâlcea. Pe modelul Volodimir Zelenski, acesta câştigă prezidenţialele în serial!

Pupăză din „Trăsniţi în NATO”, propunerea PNL pentru şefia CJ Vâlcea.  Propunerea a fost făcută şi aprobată în şedința Comitetului de Coordonare Locală de la Partidul Naţional Liberal – organizația Râmnicu Vâlcea, cea mai mare organizație liberală din județul Vâlcea.

„Partidul Național Liberal este principalul partid de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Vâlcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte. Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de susținere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul”, a declarat  preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, citat de Reporter24.

Citeşte şi: Constantin Zamfirescu, Gogoaşă din Trăzniţii, mărturisiri tulburătoare despre copilăria plină de probleme de sănătate: „Mama m-a otrăvit controlat. Aşa i-au spus medicii”

Grig Chiroiu deține două pensiuni în stațiunea Băile Olănești, Noel și Seven Boutique Villa. Cea mai cunoscută dintre ele, pensiunea de patru stele „Noel” este în centrul stațiunii şi face parte și din programul dedicat refugiaților ucraineni. Tarifele de cazare pentru turiști variază aici între 340 și 1.000 de lei. La hotelul boutique Seven, tarifele afișate sunt între 100 și 170 de euro. Este amplasat în Valea Mosoroșii, înainte de intrarea în stațiunea propriu zisă, iar proprietarii o descriu ca fiind „singura pensiune boutique de 5 stele din Băile Olănești”.

Grig Chiroiu a jucat în unul dintre cele mai longevive sitcomuri românești, „Trăsniții”, cunoscut inițial drept „Trăsniți în NATO”, unde joacă rolul unui caporal. În sezonul 32, acesta reușește să câștige alegerile prezidențiale, la fel ca Volodimir Zelenski, actorul de comedia din Ucraina care a devenit prşedintele ţării şi în realitate!