Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a fost internat în spital cu Covid-19

Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin, a ajuns la spital după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Rusia a înregistrat marţi alte 10.899 de contaminări cu noul coronavirus, iar bilanţul a crescut la 232.243 de cazuri de la începutul epidemiei de covid-19 şi l-a depăşit pe cel al Marii Britanii, relatează Reuters.

12 mai 2020, 12:28
Purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin a fost internat în spital cu Covid-19

Rusia a anunţat luni un nou vârf al contaminărilor cu noul coronavirus – 11.656 de cazuri – pe care autorităţile îl atribuie unui program masiv de testare.Potrivit Russia Today,  purtătorul de cuvânt al lui Putin ar fi şi el infectat.

„Așa este, sunt bolnav. Primesc tratament „, a spus Peskov după ce a fost întrebat despre diagnosticul său.

Rusia înregistrează marţi 10.899 de cazuri noi de infectare cu COVID 19 şi depăşeşte Marea Britanie la numărul total de cazuri

Cu peste 221.000 de cazuri confirmate, Rusia a devenit a 3-a țară din lume, ca număr de îmbolnăviri. Doar Statele Unite și Italia au înregistrat mai multe persoane testate pozitiv, pentru coronavirus.

Rusia a anunţat luni un nou vârf al contaminărilor cu noul coronavirus – 11.656 de cazuri.  Doar Statele Unite şi Spania au înregistrat în mod oficial mai multe contaminări cu SARS-Cov-2.

Centrul rus de coordonarea luptei împotriva covid-19 a anunţat de asemenea 107 morţi în ultimele 24 de ore.Bilanţul total al deceselor a crescut la 2.116 de la începutul epidemiei.

Autorităţile sanitare ruse atribuie testărilor această creştere putermică a numărului cazurilor de covid-19. Rusia a anunţat că a efectuat 5,8 milioane de teste de la începutul epidemiei.