Puterea gândului: a câştigat 40 de milioane de euro după ce s-a pregătit mental timp de zece luni pentru noua sa avere

Un refugiat vietnamez din Canada a revendicat un câştig 40 de milioane de euro, după ce s-a pregătit mental timp de zece luni pentru a atrage noua sa avere.

29 aug. 2019, 20:33
Puterea gândului: a câştigat 40 de milioane de euro după ce s-a pregătit mental timp de zece luni pentru noua sa avere

„Am început să mă gândesc ce ar însemna acest premiu pentru familia mea”, a declarat Bon Truong, într-o conferință de presă, miercuri seară, în Edmonton, capitala provinciei Alberta (vest). „Mi-am dat seama că va schimba o mulțime de lucruri și am vrut să mă asigur că voi fi pregătit” să câştig marele premiu, a spus el.

La zece luni după ce a jucat aceleaşi numere  pe care le jucase constant la loteria canadiană, timp de zece ani, norocul i-a surâs în sfârşit şi a câştigat potul cel mare, de 40 de milioane de euro.

„Suntem gata”! a declarat el pentru Western Canada Lottery Corporation, care organizează loteria.

Cu banii câştigaţi, Truong vrea să-și plătească ipoteca, toate facturile și să plece în concediu înainte de a se întoarce la slujba lui de grădinar.

Bon Truong, în vârstă de 55 de ani, a ajuns în Canada cu familia sa în urmă cu 36 de ani, încercând să fugă de războiul  din Vietnam.

„Ajungând aici fără nimic după războiul din Vietnam, am muncit”, a spus Mina Truong, nepoata lui, într-o conferinţă de presă.   

După 30 de ani, visul i s-a îndeplinit şi el este acum un om care şi-a făcut familia fericită. Cu toate acestea, el nu a le-a dezvăluit copiilor săi că a câştigat marele premiu, pentru că vrea să le insufle simţul muncii. El continuă să îşi

practice meseria de grădinar. „Poate că peste zece sau douăzeci de ani le voi spune, zâmbeşte el. Bărbatul şi-a reluat şi meseria de grădinar.