Putin a primit binecuvântarea Bisericii ruse pentru lovituri aeriene în Siria

Publicat: Miercuri, 30 Septembrie 2015 21:07 // Actualizat: Miercuri, 30 Septembrie 2015 21:07 // Sursa: romaniatv.net

Angajamentul militar al Rusiei în Siria face parte dintr-un "război sfânt" împotriva terorismului, este părerea Bisericii Ortodoxe ruse care, după ce Parlamentul Rusiei a aprobat loviturile aeriene în Siria, a dat binecuvântare luptei Rusiei împotriva jihadiştilor.

"Lupta împotriva terorismului este un război sfânt şi astăzi ţara noastră este, poate, cea care luptă cel mai activ" pe acest front, a declarat purtătorul de cuvânt al Bisericii, Vsevolod Ciaplin, adăugînd că decizia este "în confiormitate cu Dreptul Internaţional, cu mentalitatea poporului rus şi cu rolul pe care l-a avut şi îl are Rusia în Orientul Mijlociu.

Citeşte şi Putin: E mai bine să lupţi în teritoriile ocupate de terorişti decât să AJUNGĂ EI în CASA NOASTRĂ

Decizia Rusiei în privinţa loviturilor aeriene în Siria este sprijinită şi de reprezentanţi ai comunităţii musulmane din Rusia. Marele Muftiu al Rusiei, Talgat Tadjudin, care a declarat că şi comunitatea musulmană susţine angajamentul militar rus în Siria, în lupta împotriva terorismului internaţional.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 sep 21:25
...este părerea Bisericii Ortodoxe ruse care, după ce Parlamentul Rusiei a aprobat loviturile aeriene în Siria, a dat Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
30 sep 21:22
...este părerea Bisericii Ortodoxe ruse care, după ce Parlamentul Rusiei a aprobat loviturile aeriene în Siria, a dat Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H