Putin se răzbună după expulzarea diplomaţilor ruşi. Kremlinul expulzează 150 de diplomaţi, între care 60 sunt americani UPDATE

Administraţia Vladimir Putin va anunţa curând măsuri simetrice contra ţărilor occidentale care au expulzat diplomaţi ruşi. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a anunţat joi seară că ambasadorul SUA în Rusia, Jon Huntsman, a fost convocat pentru a i se aduce la cunoştinţă măsurile de retorsiune luate de Administraţia Vladimir Putin.

29 mart. 2018, 17:05
Putin se răzbună după expulzarea diplomaţilor ruşi. Kremlinul expulzează 150 de diplomaţi, între care 60 sunt americani UPDATE

UPDATE: Administraţia Vladimir Putin va expulza 150 de diplomaţi , între care 60 sunt diplomaţi americani, din Rusia şi va închide Consulatul SUA din oraşul Sankt-Petersburg, ca reacţie la măsuri similare dispuse de preşedintele american, Donald Trump, după atacul neurotoxic din Marea Britanie.

UPDATE: Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a anunţat joi seară că ambasadorul SUA în Rusia, Jon Huntsman, a fost convocat pentru a i se aduce la cunoştinţă măsurile de retorsiune luate de Administraţia Vladimir Putin.

Administraţia Vladimir Putin va anunţa curând măsuri simetrice împotriva ţărilor occidentale care au expulzat diplomaţi ruşi, a declarat joi Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe.

Citeşte şi Belgia şi Irlanda expulzează diplomaţi ruşi

 „Nu este important dacă vor fi măsuri similare, nu trebuie să ne concentrăm pe acest lucru. Vom lua măsuri adecvate. Acum sunt analizate şi vor fi prezentate în curând”, a afirmat Maria Zaharova, citată de site-ul agenţiei Tass.