Putin vrea să ştie cum merge treaba în timp de război. A ordonat INSPECŢII la ministere şi în regiuni

Publicat: Joi, 11 Septembrie 2014 13:26 // Actualizat: Joi, 11 Septembrie 2014 13:26 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, comandantul suprem al armatei ruse, a ordonat joi inspecţii la o serie de ministere şi în regiunile din Extremul Orient în scopul verificării 'capacităţii acestora de a efectua sarcini în condiţii de război', relatează ITAR-TASS şi Interfax, citate de Agerpres.

Putin a ordonat inspecţii la ministere şi în regiuni pentru verificarea capacităţii acestora de a acţiona în condiţii de război.
     
În acelaşi timp, şeful statului rus a dispus o verificare inopinată a capacităţii de luptă a tuturor unităţilor militare din Districtul militar Est (Extremul Orient), a anunţat ministrul rus al apărării Serghei Şoigu, într-o reuniune cu şefii forţelor armatei ruse.

Astfel, preşedintele Vladimir Putin a ordonat Ministerului rus al Apărării ca, în colaborare cu Direcţia de programe speciale, să desfăşoare în perioada 11-18 septembrie inspecţii la ministerele Industriei şi Comerţului, Comunicaţiilor, Transporturilor, Presei şi Tipărituri, Aviaţiei, Căilor Ferate, Flotei fluviale şi la toate organizaţiile subordonate acestora. Totodată, vor fi verificate administraţiile regionale din Zabaikalie, Amur, Primorie, Habarovsk, Kamceatka şi Sahalin cu privire la 'capacitatea de a îndeplini sarcini în condiţii de război'.

În conformitate cu ordinul prezidenţial, joi, începând cu 10.00 (ora Moscovei), trupele aeropurtate din Districtul militar Est, precum şi toate unităţile militare ce staţionează aici au fost plasate în stare de alertă maximă.


loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 16:23
Răspunde | Votează email 0 email
Acest job ti se poate potrivi! Incearca si lucreaza ca operator online aici! Oferim posibilitatea reala si sigura de a castiga 300 de dolari lunar, cu o munca extrem de interesanta, 3 ore pe zi, pentru cei doritori sa produca o schimbare in situatia lor financiara! Cere cu incredere detalii cu textul “Info” la e-mail: [email protected]
11 sep 14:21
...serie de ministere şi în regiunile din Extremul Orient în scopul verificării ‘capacităţii acestora de …read more ...
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H