Rabla pentru electrocasnice. De astăzi se pot obţine vouchere pentru anumite electrocasnice

Primele vouchere din programul Rabla pentru Electrocasnice pot fi accesate de astăzi. Voucherele obţinute pot fi folosite în 15 zile de la generarea lor în program.

21 mai 2021, 12:41
Rabla pentru electrocasnice. De astăzi se pot obţine vouchere pentru anumite electrocasnice

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. De astăzi românii pot obţine vouchere de reducere pentru mașini de spălat rufe/vase și frigidere.

Peste 33.000 de vouchere au fost emise în prima oră a programului Rabla pentru Electrocasnice, începând cu ora 10:00, a anunţat Ministerul Mediului. Este vorba despre jumătate din bugetul Etapei 1. Şi tot Ministerul Mediului anunţă într-o postare pe Facebook că fondurile rămase sunt de 15 milioane lei.

Citeşte şi: Rabla electrocasnice 2021. Nu mai puţin de 50.000 de români s-au înscris în program, în primele cinci ore!

Voucherul se poate folosi în magazinele propriu-zise / fizice în două moduri: prin prezentarea voucherului pe un dispozitiv mobil, din contul beneficiarului persoană fizică, și citirea codului de bare de către comerciant (sau a codului de voucher efectiv); sau prin imprimarea voucherului și prezentarea acestuia în format fizic (pe hârtie) comerciantului. Descărcarea voucherului se realizează prin accesarea butonului „Descarcă” din dreptul respectivului voucher. Utilizatorul o să fie îndrumat să selecteze o locație unde să salveze voucherul pe dispozitivul personal.

Voucherul se poate folosi în magazinele on-line prin copierea codului de voucher și lipirea acestuia (copy/paste) în câmpul pus la dispoziție în site-ul comerciantului.
Voucherele se pot utiliza o singură dată.
Voucherele nefolosite vor expira după 15 zile de la data activării acestora de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Citeşte şi: Rabla 2021. Ministrul Mediului lansează programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Ce trebuie să ştie toţi românii!