RACING UNION-VIITORUL CONSTANTA LIVE VIDEO TVR LIGA EUROPA. România debutează oficial în noul sezon al cupelor europene

RACING UNION-VIITORUL CONSTANTA LIVE VIDEO TVR LIGA EUROPA. Seria meciurilor europene ale echipelor româneşti de club începe în această seară, când, de la ora 21.00, Viitorul Constanţa urmând să joace în Luxemburg.

12 iul. 2018, 09:00
RACING UNION-VIITORUL CONSTANTA LIVE VIDEO TVR LIGA EUROPA. România debutează oficial în noul sezon al cupelor europene

RACING UNION-VIITORUL CONSTANTA LIVE VIDEO TVR LIGA EUROPA. Gică Hagi a vorbit deschis despre meci la conferinţa de presă oficială și nu şi-a ascuns planurile ofensive. „Vom încerca să ne impunem jocul și să marcăm, chiar dacă jucăm în deplasare. Suntem la început de sezon, este primul meci oficial și nu am ajuns la capacitate maximă. Va fi echilibru, dar sper ca noi să fim mai buni. I-am analizat, defensiv trebuie să ne adaptăm, iar ofensiv să ne facem jocul.

Nu-i niciun secret, vom incepe cu Ianis, Mățan si Drăguș în față. Sunt trei jucători foarte tineri și foarte talentați. Obligația noastră este sa ne calificăm, iar românii care vor veni la meci sa vadă spectacol și să se bucure la final„, a spus antrenorul Viitorului, Gică Hagi.

RACING UNION-VIITORUL CONSTANTA LIVE VIDEO TVR LIGA EUROPA. Potrivit site-ului oficial al celor de la Viitorul, ca şi în cantonamentul din Polonia, numeroşi colecționari de autografe au ținut să obțină o amintire cu Gheorghe Hagi. Au fost însă şi numeroşi localnici care au profitat de ocazie şi au obținut un autograf de la „Rege”, care a răspuns tuturor solicitărilor.