Radare pe Autostrada Soarelui. Trei şoferi au fost prinşi cu viteze excesive

Poliţiştii au depistat vineri trei persoane conducând cu viteze excesive pe Autostrada Soarelui, dintre care una cu 214 km/h, se arată într-un comunicat al IGPR.

02 mai 2014, 13:30
Radare pe Autostrada Soarelui. Trei şoferi au fost prinşi cu viteze excesive

Trei persoane au fost depistate, cu ajutorul aparatului radar cu laser, de poliţiştii din cadrul IGPR – Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti-Constanţa, în timp ce circulau pe Autostrada Soarelui, cu viteze excesive. Viteza record înregistrată în cursul acestei zilei a fost de 214 km/h„, se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit acestuia, vineri, poliţiştii au depistat un bărbat de 39 de ani, din Voluntari, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism de lux, cu o viteză de 200 km/h pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa.

Citeşte şi Goană nebună pe Autostrada Transilvania: O şoferiţă, prinsă cu 215 kilometri pe oră

Peste puţin timp, aparatul radar a înregistrat viteza de 199 km/h, cu care circula un alt bărbat din Bucureşti, de 35 de ani.

Poliţiştii au mai depistat un tânăr de 23 de ani, conducând un auto de lux spre mare cu viteza de 214 km/h. Conform legislaţiei în vigoare, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile„, informează comunicatul IGPR.

Citeşte şi Mai avea puţin şi DECOLA. Viteza ULUITOARE cu care a rulat un tânăr pe Autostrada Soarelui