RADET opreşte căldura în Fundeni, Aviaţiei şi Apusului, pentru remedierea unor avarii. Spitale fără apă caldă

Publicat: Joi, 28 Noiembrie 2019 12:24 // Actualizat: Joi, 28 Noiembrie 2019 13:13 // Sursa: romaniatv.net

Furnizarea căldurii în zona Fundeni se opreşte pentru maximum 24 de ore, ca urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, care ar fi trebuit înlocuită cu 23 de ani în urmă, anunţă RADET. Compania are intervenţii şi în nordul şi vestul Capitalei, tot pentru avarii la conductele vechi.

Foto: bucurestifm.ro
Căldura şi apa caldă vor fi oprite în zona Fundeni pentru maximum 24 de ore, ca urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, care ar fi trebuit înlocuită cu 23 de ani în urmă, anunţă RADET. Cinci puncte termice şi două instituţii sunt afectate de această avarie.

Cele mai mari spitale pentru bolnavi de cancer din țară - Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Al. Trestioreanu - precum și Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, rămân timp de 24 de ore fără apă caldă și căldură. Unităţile sunt conectate la magistralele RADET din Fundeni.

Oficialii RADET au declarat pentru HotNews.ro că personalul administrativ al celor 3 spitale a primit o înștiințare în acest sens.

Totodată, se sistează agentul termic până la ora 24,00 în cartierul Aviaţiei, ca urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare Dn700, poziţionată înaintea zonei unde deja se înlocuiesc tronsoane din perimetrul străzii Nicolae Caramfil. Magistrala are o vechime de 36 de ani, iar înlocuirea celor mai afectate tronsoane a început în vara acestui an.

Tot joi, se sistează agentul termic, pentru maximum 12 ore, în zona Apusului din Sectorul 6, pentru remedierea unei avarii apărute pe tronsonul care alimentează această zonă - conductă Dn400, reţeaua fiind veche de 54 de ani.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avarie radet căldură oprită Bucureşti căldură RADET
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H