RADIO GUERRILLA şi-a oprit emisia

Publicat: Luni, 23 Septembrie 2013 21:56 // Actualizat: Luni, 23 Septembrie 2013 22:03 // Sursa: romaniatv.net

Radio Guerrilla şi-a oprit, luni, la ora 20.00, emisia ON AIR. Postul urmează să emită doar online până în a doua jumătate a lunii octombrie, când echipa postului de radio se va prezenta la un concurs organizat de CNA pentru a putea emite din nou în FM.

Foto: facebook.com

"În doar 2 ore închidem prăvălia în FM. Sperăm doar temporar. Ne veţi putea auzi însă în continuare On Line. On Line, programele Radio Guerrilla, toate programele vor continua, ca şi până acum. Suntem pregătiţi pentru asta, din punct de vedere tehnic. Dar pot apărea o sumedenie de neprevăzute, remediabile. Rămânem pe poziţii, vom continua să facem ce avem de făcut. Eventual, să şi remediem din mers ce-o fi de remediat. Ce vă putem garanta e, însă, că programele vor continua", se precizează într-un mesaj postat pe contul oficial de Facebook al Radio Guerrilla.

"În a două jumătate a lunii octombrie, deja ne pregătim să ne prezentăm NOI la concursul CNA. Pentru a ni se acorda NOUĂ licențele de emisie retrase joia trecută. Licențe retrase de către CNA din considerente - cum să le zicem - din considerente administrativo-juridice. Nu pentru că am fi comis noi, echipa Radio Guerrilla, ceva atât de grav, din punct de vedere profesional, încât să ne fi calificat la o descalificare profesională. Aşadar, nu-i deloc exclus, e și probabil, și posibil să facem, de pildă, și Crăciunul, și Anul Nou tot împreună, și în FM. Ar fi..., oricum noi sperăƒm că va fi, a IX-a oară când, și on air, vă vom putea ura de bine și pentru 2014.  A IX-a, câtă vreme.....câtă vreme, în noiembrie, împlinim chiar 9 ani de când facem asta", se mai arată în mesajul Radio Guerrilla.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în şedinţa din 19 septembrie, să retragă toate licenţele audiovizuale ale Radio Guerrilla, deţinute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial.

Decizia a vizat toate cele 24 de licenţe audiovizuale ale Radio Guerrilla (23 de licenţe terestre şi o licenţă de satelit) pe care Realitatea Media SA le deţine.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 oct 14:14
Votează email 0 email
...din 18 noiembrie şi se va întinde pe câte zile va fi necesar până la atribuirea celor 71 de frecvenţe. Citeşte şi RADIO GUERRILLA şi-a oprit emisia CNA atribuie 71 de frecvenţe radio, inclusiv cele Guerrilla, prin concurs...
23 sep 23:51
...când echipa postului de radio se va prezenta la un concurs organizat de CNA pentru a putea emite din nou în FM. Citește mai departe…. Citeste toata stirea RADIO GUERRILLA şi-a oprit emisia la ...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H