Radio Killer: De sărbători ne dorim un singur lucru, sănătate, e cea mai importantă

Fie că sunt oameni normali sau vedete, Crăciunul este o perioadă specială pentru toţi. Află ce cadouri îşi doresc vedetele, care este mâncarea lor preferată şi unde îşi vor petrece sărbătorile pe RTV.NET.  

25 dec. 2012, 10:18
Radio Killer: De sărbători ne dorim un singur lucru, sănătate, e cea mai importantă

Membrii trupei Radio Killer, Paul Damixie şi Cătălina Ciobanu, preferă să petreacă sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. Pentru ei fiecare Cărciun este special în felul lui „pentru simplul fapt că sunt înconjuraţi de oamenii pe care îi iubesc”.

Paul şi Cătălina nu sunt pretenţioşi când vine vorba de cadouri. Ei se bucură la orice cadou care este oferit din inimă.

„Consideram că dacă primeşti ceva în dar, indiferent de valoare, înseamnă că persoana respectivă se gândeşte la tine şi face acest lucru din suflet, ceea ce contează enorm”, au mărturisit cei doi.

În ceea ce priveşte bucatele de Crăciun, şi cei de la Radio Killer preferă, ca majoritatea vedetelor din România, produsele tradiţionale româneşti. Ei recunosc că mor după salata de boeuf şi sărmăluţe.

Mâncarea preferată de Crăciun este salata boeuf, o ador! Şi parcă de sărbători mi se pare mai bună decât în oricare alt moment al anului. Nici sărmăluţele nu lipsesc din meniu

Dacă succes, concerte şi hituri au, cei doi membrii Radio Killer îşi doresc de la Moş Crăciun, multă sănătate: „Ne dorim un singur lucru, sănătate, e cea mai importantă.”

Radio Killer va petrece Revelionul pe scenă alături de fanii lor. Crăciunul îl vor petrece în familie ca în fiecare an.

Proiectul Radio Killer a luat naştere în anul 2009. „Voila”, „Lonely Heart”, „Be free”, „Calling you” sunt câteva dintre hiturile Radio Killer.