Rădoi îl ţine la distanţă pe Gigi Becali: Nu voi avea telefon pe bancă, eu decid cine joacă

Mirel Rădoi, a declarat joi că nu va accepta intervenţiile patronului Gigi Becali în alcătuirea echipei şi schimbările din timpul meciurilor, subliniind că nu va avea la el telefonul mobil pe banca tehnică.

25 iun. 2015, 14:13
Rădoi îl ţine la distanţă pe Gigi Becali: Nu voi avea telefon pe bancă, eu decid cine joacă

Mirel Rădoi a susţinut joi prima conferinţă de presă în calitate de antrenor al Stelei, ocazie cu care a răspuns la întrebarea cum va reacţiona dacă Gigi Becali va dori să facă o schimbare în timpul unui meci. Astfel, Rădoi a răspuns: „Nu o să am telefonul la mine. De multe ori îi place să se laude. Eu nu cred aceste lucruri. Una este să discutăm situaţia echipei, situaţia clubului, atât cu el, cât şi cu stafful nostru, cu domnul Argăseală, cu domnul Duckadam şi alta este să decidă numele jucătorului care va intra pe teren„.

Citeşte şi Gigi Becali, prima reacţie după ce Steaua a luat 5 goluri de la o echipă de AMATORI

Mirel Rădoi va debuta ca antrenor într-un meci oficial al Stelei pe 8 iulie, când va juca Supercupa României, cu ASA Târgu Mureş, pentru ca pe 11 iulie să debuteze în Liga 1, contra Petrolului. Apoi, pe 14 iulie, Steaua va juca în deplasare, cu Trencin, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.