Radu Banciu, atac la Turcescu, după ce acesta a anunţat că revine pe sticlă: „Ce înfrângere!”

Robert Turcescu a anunţat că va reveni în televiziune, la o lună de la izbucnirea scandalului ofiţerului acopert. Vestea nu a fost ratat nici de Radu Banciu, fost coleg cu Turcescu la B1 TV, care a ironizat în stil caracteristic anunţul lui Turcescu.

29 oct. 2014, 12:42
Radu Banciu, atac la Turcescu, după ce acesta a anunţat că revine pe sticlă: „Ce înfrângere!”

„Robert Turcescu se întoarce în televiziune. Mă rog, nu e chiar televiziune acolo unde se întoarce el, dar s-ar întoarce să vorbească despre campania electorală. Despre turul al doilea, cel puţin. E interesant. Aşa… cu publicul pe care îl va găsi el acolo… Dar totuşi, ce înfrângere, tată! Ce înfrângere să se uite doar maică-ta la tine şi şeful postului”, a spus Radu Banciu.

Realizatorul TV l-a ironizat pe Turcescu şi pentru bucuria pe care o clamează după „eliberarea” de povara secretului privind trecutul său de ofiţer acoperit: „Zici că e puşcăriaş care a ieşit duă 30 de zile”.

Banciu a comentat şi faptul că Robert Turcescu a negat că ar fi fost şantajat să-şi dezvăluie trecutul: „A oferit o explicaţie de măicuţe când a spus «Am simţit, mi s-a arătat că am greşit»”.

RADU BANCIU, atac la Turcescu: O luase un pic RAZNA. Dacă nu se supunea acestui deal, astăzi era la PUŞCĂRIE