Radu Banciu, MESAJ DUR pentru cei care au adoptat identitatea JE SUIS CHARLIE: Sunteţi nişte c…!

Radu Banciu îi critică dur pe cei care au preluat identitatea "Je suis Charlie", susţinând că este "o blasfemie" să furi identitatea unor oameni cu care nu au nimic în comun.

09 ian. 2015, 09:06
Radu Banciu, MESAJ DUR pentru cei care au adoptat identitatea JE SUIS CHARLIE: Sunteţi nişte c…!

Realizatorul TV s-a arătat indignat de faptul că milioane de oameni și-au atribuit identitatea „Je suis Charlie”, după atentatul terorist de la publicația franceză Charlie Hebdo.

Sunteți niște căcați, vă transmit tuturor celor care v-ați denumit Charlie în aceste zile, furându-le practic identitatea unor oameni cu care nu aveați nimic în comun. Mi se pare o blasfemie uluitoare. Cine sunteți voi să vă numiți așa?”, a spus Radu Banciu joi seară, la B1 TV, potrivit reportervirtual.ro.

„Deși în această zi am fost cu toții pamfletari, este o minciună, când oamenii de fapt nu s-au identificat niciodată cu acest gen de a face artă, sau satiră sau presă. Nici în Franța, nicăieri în lume. Sunt supărat pentru că oamenii încuiați, fără libertatea cuvântului, manipulați ai planetei au confiscat pentru 48 de ore cu o nemernicie monumentală penița unor oameni de geniu, îndrăzneți, unor adevărați pionieri ai libertății cuvântului„, a mai spus Banciu.

CITEŞTE ŞI Radu Banciu, reacţie ULUITOARE după tragedia de la Paris: „Nu e o barbarie, e ceva firesc”