Radu Banciu renunță din proprie inițiativă la una dintre emisiunile lui: „Decizia îmi aparține, sunt stăpân pe canapeaua și masa mea”

Unul dintre cele trei proiecte prezentate de Radu Banciu a ajuns la final. Jurnalistul a anunțat că emisiunea ia sfârșit din dorința lui, nefiind "o problemă… venită de sus".

29 sept. 2023, 10:01
Radu Banciu renunță din proprie inițiativă la una dintre emisiunile lui: „Decizia îmi aparține, sunt stăpân pe canapeaua și masa mea”

Radu Banciu nu le mai dă note sportivilor. Jurnalistul renunță la emisiunea „Notele Lui Banciu”, care rula în fiecare luni seară. Conceptul emisiunii era unul nou pentru emisiunile sportive din România.

Să știți că această veste a prins contur. Este posibil, că tot a început școala, ca Notele să nu mai revină niciodată. Din incompatibilitate, această emisiune nu este o problemă… venită de sus. Nici o problemă de efectiv sau resurse tehnice. Pur și simplu a încolțit aici între noi această idee. Da, sigur, viitorul Anitei (n.red. coprezentatoarea Anita van Belzen) este asigurat pe TikTok, ne-am gândit la Anita când a încolțit această idee. Decizia îmi aparține, sunt stăpân pe canapeaua și masa mea”, a spus Radu Banciu la Prima Sport.

Radu Banciu dă de pământ cu Simona Halep: „Tu eşti un nimeni, mă, erai o jucătoare de duzină”

Într-una dintre emisiunile sale, Banciu a fost extrem de dur cu Simona Halep. Jurnalistul crede cu tărie că Simona este „o impostoare” și „o arogantă

Nu m-a surprins, pentru că putea să fie o sancţiune şi mai dură având în vedere circumstanţele şi acuzaţiile. Nu este o sancţiune extraordinar de dură, s-ar putea să fie mai dură la apel. Noi nici când ne prinde cu droguri la liceu nu credem. (…) Ea a fost o impostoare şi a plătit. Este pentru prima dată, în tenis, când un sportiv este prins cu o astfel de substanţă. Tu eşti un nimeni, mă, erai o jucătoare de duzină. Chiar dacă eşti curat ca lacrima (n.r. problema cu paşaportul biologic), nu te poţi juca cu asta. E ca şi cum eu m-aş duce într-un magazin alimentar, mi-aş băga un obiect contondent sub geacă şi după, când vine la mine, zic că era o glumă. Nu era extraordinar de talentată şi dintr-o dată i s-au umflat mâinile, o arogantă venită dintr-o familie care dispreţuia tot.

Întrebaţi toate fetele, toate o detestau, nu avea nicio prietenă, nu mai ştia de unde plecase, nu a fost niciodată un sportiv plăcut ochiului. Nu reprezenta nimic, dădea tare într-o minge”, a spus jurnalistul sportiv la Fotbal Show.