Radu Cristescu dezvăluie motivul revenirii Elenei Udrea în ţară

Elena Udrea s-ar putea întoarce definitiv în România. Radu Cristescu, un apropiat al acesteia, a făcut declarații importante în direct la România TV.

08 iul. 2019, 08:58
Radu Cristescu dezvăluie motivul revenirii Elenei Udrea în ţară

Elena Udrea a decis să părăsească statul Costa Rica şi să revină în ţară după ce instanţele au decis rejudecarea procesului.  „Acest coșmar al Elenei Udrea s-a terminat, iată revine în țară. Și-a evaluat probabil riscurile pe care le implică probabil această venire în țară. Un botez în România e un botez în România, în Costa Rica nu putea să facă un botez. Am vorbit cu ea acum câteva zile, era fericită de decizia CCahiar dacă pe ea nu o ajută pentru că ea are procesul suspendat. Dar probabil că acea decizie a CCR i-a dat speranța că lucrurile intră pe un făgaș normal și că justiția a scăpat de presiunile unui grup de interese”, a declarat Radu Cristescu în direct la România TV.

Elena Udrea revine în România. Primele imagini cu Udrea pe aeroport

Întrebat dacă revine Elena Udrea definitiv în România, Radu Cristescu a precizat: „Dacă mă întrebați pe mine, cred că da. Acum nu știu statutul de refugiat dacă i s-a acordat sau nu, dar Elena Udrea a arătat că este o femeie mult mai puternică decât o grămadă de bărbați plângăcioși pe care ba i-a luat salvarea de la tribunal, ba au invocat tot felul de motive și cred că este pregătită pentru orice. Nu știu dacă revine în viața politică, dar depinde de valul de emoție cu care o să fie întâmpinată, dar nu cred că atunci când