Radu Cristescu, fost lider PMP, a fost numit de Dăncilă secretar de stat la Ministerul Energiei

Radu Mihai Cristescu este noul secretar de stat la Ministerul Energiei, potrivit unei decizii a premierului Viorica Dăncilă publicată miercuri în Monitorul Oficial.

12 sept. 2019, 11:05
Radu Cristescu, fost lider PMP, a fost numit de Dăncilă secretar de stat la Ministerul Energiei

Radu Cristescu a publicat în urmă cu câteva ore, pe pagina sa de Facebook, un document semnat de generalul Iulian Vlad care arată că Traian Băsescu ar fi făcut parte dintr-o rețea operativă din Portul Constanța.

„Despre Băsescu Traian precizăm că își manifestă pe deplin adeziunea față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1500 dolari SUA pentru subvenționarea rețelei în cadrul noilor deziderate”, se arată în document.

„Ce o fi asta???
După cum bine știm turnătorul Petrov, alias Băsescu, a avut doua declarații vis a vis de faptul ca a fost turnător al Securității:
-una dintre declarații în care sfidează inteligenta tuturor romanilor, sfidând bunul simt, spune ca nu a stiut ca CI-stul, cel căruia îi turna, era de la securitate.
-în cea de a doua declarație recunoaște ca scrisul este al lui, adică, da, a turnat, dar ca nu a fost remunerat, adică nu a primit bani pentru turnătorii.
Oare 1500 de dolari cât primea el pe vreme lui Ceaușescu nu erau bani?
Citiți documentul de mai jos!
Ce zici Petroave de asta?!? Ai luat sau nu ai luat bani?”, a scris Radu Cristescu, pe Facebook.