Radu Cristescu (PSD), atac dur la PNL: Un președinte eșuat și trei premieri, Bețivul, Drogatul și Bursucul Transpirat care s-au tot rotit la guvernare pînă au băgat România-n gard

Deputatul PSD Radu Cristescu vine cu un atac dur la adresa liberalilor. Social-democratul spune că ”un președinte eșuat și trei premieri, Bețivul, Drogatul și Bursucul Transpirat care s-au tot rotit la guvernare pînă au băgat România-n gard”.

03 aug. 2023, 15:43
Radu Cristescu (PSD), atac dur la PNL: Un președinte eșuat și trei premieri, Bețivul, Drogatul și Bursucul Transpirat care s-au tot rotit la guvernare pînă au băgat România-n gard

Social-democratul Radu Cristescu critică în termeni duri guvernele liberale, reproșându-le foștilor premieri liberali că au adus România în colaps.

”NICU – PENSIE SPECIALĂ ȘI CEI 40 DE #OȚI. Parcă am mai văzut filmul ăsta cîndva. Am avut prin anii 90 o guvernare de dreaptă care schimba premierii ca pe ciorapi, că se băteau ca chiorii între ei, un președinte care și-a aruncat singur prosopul și a șters-o din ring și o țară pe care au dus-o la colaps. A trebuit să vină PSD și să facă ordine și să redea speranța românilor. Acum, același scenariu. Un președinte eșuat și trei premieri, Bețivul, Drogatul și Bursucul Transpirat care s-au tot rotit la guvernare pînă au băgat România-n gard. Singura politică? Împrumut-împrumut-împrumut, cu șapte mîini. Bani pentru izolete nefolosite, bani pentru vaccinuri aruncate la gunoi, bani pentru îmbuibat toată camarila liberală. La cele mai ucigătoare dobînzi din Europa. Vor plăti generații întregi de aici încolo datoriile.”, scrie Radu Cristescu, într-o postare pe Facebook.

Cristescu le reproșează liberalilor colegi de coaliție că ”tot ei cer măsuri urgente, acum, de la PSD, că cineva trebuie să le măture gunoiul”.

”Premierul ”Ăăăăă…” a știut tot timpul cum stau lucrurile, dar a făcut reformă precum a făcut război în Irak, adică doar în mintea lui tulbure. A știut și i-a acoperit pe toți, în frunte cu bossul ANAF care se distra la schi cînd PSD trăgea semnalul de alarmă cu gaura din buget. Au distrus economia și apoi s-au retras toți din guvern, băgînd eșalonul 5 la înaintare și lăsînd greul pe noi. Nicule, ”specialule”, tu știi de ce a renunțat Ciolacu la consilierul ION? Cică făcuse ăla un schimb de idei cu tine și de atunci se simte prost. Stai confortabil la Senat, pe zeci de mii de lei lunar și pe pensioara specială, după ce ai adus românii la sapă de lemn, tu și gașca ta de ”liberali” născuți cu țîța bugetului de stat în gură. Acum stați pe margine și lătrați la alții să vă curețe mizeriile. Mă întreb cît mai durează pînă o să băgați iar placa aia scîrțîindă cu ”ciuma roșie” și, eventual, să vă adunați ciracii de prin unghere să urle prin piețe. Că la asta vă pricepeți bine, doar v-a antrenat Mutul de la Neptun ani de zile. Așa că Nicule ”specialule”, strunește-ți gașca și tacă-vă gurile în numele rușinii care ar trebui să vă cuprindă pentru tot dezastrul lăsat în urmă. Nu mult, doar vreo două cicluri electorale…”, a încheiat Radu Cristescu.