Radu Gheţea, Nicolae Cinteză şi Daniel Chiţoiu vor fi audiaţi luni de Comisia care anchetează activitatea CEC

Membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat, care anchetează activitatea managerială a CEC Bank, îi vor audia luni, începând cu ora 11,00, pe preşedintele CEC, Radu Gheţea, pe directorul Direcţiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteză, şi pe vicepremierul Daniel Chiţoiu, a declarat, vineri, preşedintele Comisiei de buget-finanţe a Senatului, Cosmin Nicula, transmite Agerpres.

06 dec. 2013, 19:01
Radu Gheţea, Nicolae Cinteză şi Daniel Chiţoiu vor fi audiaţi luni de Comisia care anchetează activitatea CEC

‘Vom începe audierile luni dimineaţă, la ora 11,00, cu Gheţea, continuăm cu Cinteză şi terminăm cu Chiţoiu‘, a spus senatorul PSD.

El a adăugat că şi în zilele următoare vor avea loc audieri, membrii Consiliul de Administraţie ai CEC fiind aşteptaţi în faţa Comisiei de buget-finanţe a Senatului în data de 10 decembrie.

‘Calendarul ulterior, în funcţie de ce vom analiza în cursul zilei de luni, va fi următorul: Radu Gheţea – ori de câte ori va fi nevoie pentru comisie, Daniel Chiţoiu – ori de câte ori va fi solicitat de către comisie, membrii Consiliului de Administraţie şi de acordare a creditelor de la CEC, în zilele de marţi şi miercuri’, a mai spus social-democratul.

Concluziile Comisiei vor fi cuprinse într-un raport care va fi prezentat până cel târziu în data de 18 decembrie Biroului Permanent al Senatului.

VEZI SI:

Blaga: PDL nu participă la comisia CEC, de fapt Ponta nu vrea dezbaterea publică a bugetului