Radu Mazăre a venit de la Paris în acelaşi avion cu fiul său. Dezvăluirile făcute de fratele fostului primar

La câteva zeci de minute după ce Radu Mazăre a aterizat pe Aeroportul Otopeni, fratele acestuia, Mihai, a vorbit la România TV despre arestarea şi condiţiile de detenţie ale fostului primar al Constanţei, în Madagascar.

20 mai 2019, 19:18
Radu Mazăre a venit de la Paris în acelaşi avion cu fiul său. Dezvăluirile făcute de fratele fostului primar

„Erau în aeroport, urmau să se îmbarce spre oraşul unde locuiesc. I-au ridicat din aeroport, nu s-au prezentat cine sunt, iar Radu a stat efectiv sechestestrat şase zile, fără acte, fără să i se aducă la cunoştinţă ceva oficial. După câteva zile a aflat că acela care l-a ridicat de pe aeroport, unul dintre ei, ar fi un procuror. Radu Mazăre nu a stat oficial în sediul de arest, ci într-un birou de acolo. I-au dat soldaţii o saltea şi i-au pus la dispoziţie un spaţiu unde să-şi facă nevoile. În prima zi de sechestrare a stat acolo şi Roxana, prietena lui, dar după o zi e a fost eliberată.

Citeşte şi Imagini cu Radu Mazăre în avionul care îl aduce la Bucureşti. Cum arată acesta la un an şi jumătate de la fuga din România VIDEO

După şase zile Radu a fost dus în penitenciar şi i-a fost pus in vedere ca are mandat de arestare pe 30 de zile. Ieri l-a ridicat poliţia şi l-a dus la aeroport. A contestat prin avocaţi extradarea, dar acestora li s-a refuzat înregistrarea cererii. În tot acest timp, nicio secundă nu s-a pus problema să îl prezinte în faţa unui judecător. Mandatul a fost semnat joia trecută de ministrul Justitiei, dupa care ministrul a plecat în vacanţă în Mauritius„, a declarat Mihai Mazăre, la România TV.

Întâmplător sau nu, Radu Mazăre a călătorit de la Paris către Bucureşti cu acelaşi avion cu care a venit în ţară şi fiul său. „Da, Răducu a fost în avion, în același avion cu tatăl său. S-a apropiat de el, când s-a dus la toaletă, au schimbat câteva cuvinte. Polițiștii s-au comportat omenos, nu li se poate reproșa ceva„, a mai spus Mihai Mazăre, la România TV.