Radu Mazăre le mulţumeşte susţinătorilor săi din cartierul de locuinţe sociale

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat joi că nu va merge în campusul social Henri Coandă pentru a le transmite direct locuitorilor acestui cartier că le mulţumeşte pentru susţinere după reţinerea sa de către DNA, pentru că nu vrea să fie acuzat de procurori că ar face "presiuni".

10 apr. 2014, 11:22
Radu Mazăre le mulţumeşte susţinătorilor săi din cartierul de locuinţe sociale

Radu Mazăre a afirmat că, din acelaşi motiv, se abţine de la a face mai multe declaraţii privind reţinerea sa, menţionând, totodată, că se va prezenta la Poliţie conform procedurilor legale pe care trebuie să le respecte cât timp se află sub control judiciar, potrivit Agerpres.

VEZI ŞI: Cum explică Radu Mazăre mita de 175.000 de euro

Primarul Constanţei a făcut declaraţiile respective în faţa casei sale din staţiunea Mamaia, ieşind din locuinţă îmbrăcat în trening şi purtând şlapi.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, miercuri seară, ca primarul Constanţei, Radu Mazăre, să fie cercetat în libertate sub control judiciar, după ce acesta şi-a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în arestul Poliţiei Capitalei, fiind reţinut de procurorii DNA sub acuzaţia de luare de mită.

Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă a lui Mazăre, însă decizia ÎCCJ nu este definitivă.

CITEŞTE ŞI: Prima declaraţie a lui Radu Mazăre după reţinere: „Nu vreau să fiu acuzat de presiuni asupra justiţiei”