Radu Mazăre: Mă gândesc să mă retrag din politică, dacă lucrurile nu se schimbă

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că se gândeşte să demisioneze din funcţia de primar al Constanţei şi să se retragă din politică. El a precizat că decizia aceast nu este legată de eşecul lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, primarul susţinând că se va retrage doar dacă va rămâne în continuare o ţintă a procurorilor.

18 nov. 2014, 11:45
Radu Mazăre: Mă gândesc să mă retrag din politică, dacă lucrurile nu se schimbă

Dacă lucrurile şi sistemul vor merge la fel în continuare şi voi fi hăituit pentru fiecare hârtie, mă gândesc să mă retrag (…) Decizia de a renunţa la funcţia de primar am să o iau eu, nu adversarii politici, nu un cetăţean, 10 sau 100, ci doar atunci când cred eu de cuviinţă. Decizia o mai pot lua cetăţenii, la alegeri”, a declarat Radu Mazăre.

Întrebat ce speră să se schimbe sub noul preşedinte, Klaus Iohannis, Mazăre a răspuns: „Sper să normalizeze situaţia (…) Sper ca lucrurile să nu mai fie coordonate ca pe vremea lui Traian Băsescu, adică să nu mai fim ţinte ale unor procurori. Sper ca toată lumea să fie tratată la fel”.

Chiar dacă l-a susţinut pe Victor Ponta, Mazăre susţine că nu are animozităţi faţă de noul şef al statului. „Dacă vreţi să ştiţi, mătuşa mea şi un văr sunt saşi evanghelici. Mătuşa Hilde e activă în filiala din Constanţa a FDGR„, a spus primarul Constanţei adăugând că întotdeauna s-a simţit foarte bine în Germania şi Austria, deoarece cei de acolo sunt „oameni serioşi”.

Citeşte şi Radu Mazăre, decizie RADICALĂ. A anunţat că se RETRAGE din politică