Radu Mazăre: S-ar putea să am de gând să ajung eu la Putere. Să ferească Domnul să se întâmple asta!

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că s-a săturat de ceea ce se întâmplă în sistemul juridic românesc şi că se gândeşte să ajungă la Putere. El a făcut aceste afirmaţii, în direct la România TV, referindu-se la Nicuşor Constantinescu, preşedintele CJ Constanţa.

15 ian. 2014, 17:34
Radu Mazăre: S-ar putea să am de gând să ajung eu la Putere. Să ferească Domnul să se întâmple asta!

Mai precis, supărat că Nicuşor Constantinescu a fost dus la DNA, Mazăre a lansat un avertisment general, în cazul în care ar ajunge la Putere. Totuşi, el nu a precizat exact cum doreşte să ajungă la Putere şi ce funcţie ţinteşte.

 „Când văd ceea ce se întâmplă mă gândesc să ajung eu la Putere. Şi mă gândesc serios. Şi să ferească Dumnezeu să se întâmple asta. Da, s-ar putea să am de gând să ajung eu la Putere. Să ferească Domnul, să vedeţi ce o să fac”, a spus Mazăre. Întrebat ce post vizează, dacă ministru sau funcţia supremă în stat, preşedintele ţării, Mazăre a respins varianta ministeriatului, dar nu a dat nici un detaliu clar despre o altă variantă. „Eu ministru? Poate ministru al Culturii. Credeţi că după atâţia ani ca primar al Constanţei, eu vreau să ajung ministru. Nu ministru mă interesează să ajung”, a concluzionat Radu Mazăre.

Miercuri, Nicuşor Constantinescu a fost dus de Poliţie la DNA, pentru audieri, după ce a refuzat, în repetate rânduri, să se prezinte la sediul Direcţiei. Nicuşor Constantinescu, şeful CJ Constanţa, este cercetat pentru abuz în serviciu. Acesta ar fi făcut mai multe plăţi ilegale din bugetul CJ Constanţa.

VEZI SI:

Nicuşor Constantinescu, saltat de DNA. Mazăre: E inadmisibil. E grav bolnav, trebuia să plece în SUA