Radu Mazăre, spectacol de senzaţie cu domnişoare, la târgul de turism din Capitală VIDEO

Deghizat în rege, Radu Mazăre a dezvăluit la târgul de turism care sunt planurile pentru noul sezon estival la Mamaia. Primarul Constanţei vrea să atragă turiştii cu o faleză nouă, plaje luminate, şi un nou imn al staţiunii Mamaia. Vacanţele sunt reduse chiar şi cu 40%, pe perioada târgului de turism. Agenţiile de turism vin cu oferte pentru vacanţa de Paşte, 1 Mai şi sezonul estival, la Târgul de Turism din Capitală.

13 mart. 2014, 15:00
Radu Mazăre, spectacol de senzaţie cu domnişoare, la târgul de turism din Capitală VIDEO

Primarul Constanţei a venit îmbrăcat în rege şi a defilat printre standuri, încercând să atragă turiştii pe litoralul românesc. Cele care i-au stat alături sunt manechinele lui Cătălin Botezatu, potrivit România TV.

Citeşte şi Radu Mazăre, scos din filmul de prezentare al staţiunii Mamaia: A avut efecte negative pentru turism

Pe lângă investiţiile anunţate, primarul Constanţei pregăteşte şi un imn nou pentru staţiunea de la malul Mării Negre, ce va fi gata până pe 1 iulie.

Sunt regele carnavalului. Însă la vara vor fi trei teme, la deschidere voi fi Cezar împreună cu Cleopatra, iar Cleopatra va fi cântăreaţa care intepretează melodia anului 2014. După asta voi fi Ştefan cel Mare şi Ramses„, a spus Radu Mazăre.

Citeşte şi MARELE REGRET al lui Cătălin Botezatu. Femeia pentru care ar fi renunţat la burlăcie

Alaturi de Radu Mazăre la Târgul de Turism au defilat şi manechinele lui Cătălin Botezatu. La târgul de turism care a debutat în Capitală au venit aproape 100 de agenţii, care se întrec în oferte pentru vacanţa de Paşte, 1 Mai şi sezonul estival. Discounturile anunţate pentru vânzările din perioada târgului pleacă de la 10% şi pot ajunge chiar şi la 40%.