Radu Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al penitenciarului Rahova

Fostul primar PSD al Constanţei Radu Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al închisorii unde execută o pedeapsă de 9 ani pentru corupţie.

21 iun. 2019, 10:11
Radu Mazăre va lucra la atelierul de croitorie al penitenciarului Rahova

„Am vorbit şi astăzi cu el, mi-a spus că a fost repartizat de comisia din penitenciar să lucreze la atelierul de croitorie al penitenciarului. (…) El poate ar fi avut o preferinţă pentru atelierul auto, dar nu înseamnă că la atelierul de croitorie nu e bine. O să vadă cum se adaptează şi dacă ar fi vreo problemă, poate face o solicitare să fie transferat la atelierul auto. Dar nu e decizia lui, e decizia conducerii penitenciarului”, a afirmat Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, citat de Hotnews.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021.

Fostul primar al oraşului Constanţa a fost condamnat în dosarul retrocedărilor plajelor şi extrădat din Madagascar pentru a-şi putea ispăşi pedeapsa.


loading...