Radu Pietreanu rupe tăcerea după scandalul Revelionului de la TVR. Ce i s-a întâmplat pe stradă

Radu Pietreanu, partenerul lui Mugur Mihăescu în trupa "Vacanţa Mare", a reacţionat după scandalul imens declanşat de Revelionul realizat pentru TVR.

15 ian. 2021, 12:59
Radu Pietreanu rupe tăcerea după scandalul Revelionului de la TVR. Ce i s-a întâmplat pe stradă

Radu Pietreanu nu acceptă părerile conform cărora „Vacanţa Mare” ar fi realizat un Revelion „la mișto” la TVR. „Umorul nostru, al celor de la Vacanţa Mare, nu e pe placul tuturora. Însă nu pot afirma că am fi fost acum mai altfel. Nu am fost mai spurcaţi la gură decât de obicei. Am stat şi m-am gândit, am recitit scenariul şi pe modelul „Dacă doriţi să revedeţi”, am reluat şi programul de Revelion transmis de TVR în noaptea din ani, realizat împreună cu Mugur Mihăescu, Dan Bittman şi ceilalţi. Concluzia? Nu ştiu unde se susţine acuzaţia că am făcut mişto de regulile de protecţie sau că l-am luat peste picior pe unul şi pe celălalt”, a declarat Radu Pietreanu, pentru impact.ro.

Radu Pietreanu, despre Revelionul de la TVR

Radu Pietreanu crede că a tratat cu toată seriozitatea acuzaţiile aduse în spaţiul public, dar consideră că cei care le aduc fie nu au văzut emisiunea, fie au preluat anumite idei de la persoane cu prejudecăţi.

„Am fost în nota noastră comună. Şi cu textele şi cu piesele muzicale alese pentru Revelionul de la TVR. Iar audienţa nu a fost chiar rea. Lumea încă nu i-a uitat nici pe Costel şi nici pe Leana lui Pârţag, pare-se. Nu vreau eu să comentez dacă asta e de bine sau de rău. De altfel, vreau să vă spun că cei care m-au recunoscut pe stradă şi m-au oprit m-au felicitat pentru programul prezentat. Vă spun cu mâna pe inimă”, a adăugat Radu Pietreanu.

Schimb dur de replici între Mugur Mihăescu şi deputatul Iulian Bulai pe tema Revelionului TVR: „Asta e vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!”

Radu Pietreanu a mai precizat că nu are niciun interes să nu respecte regulile de protecţie împotriva actualei pandemii în condiţiile în care toată lumea ştie că anul trecut s-a luptat cu o boală necruţătoare.

„S-au scris multe despre boala mea, despre încercările prin care am trecut, multe destul de departe de realitate. Nu vreau însă ca boala mea să devină un subiect monden, să-mi facă concurenţă. Ne batem parte-n parte! Tot ce pot să vă spun e că, pentru moment cel puţin, sunt bine!”, a adăugat Radu Pietreanu.