Radu Siffredi, declaraţii controversate despre relaţia cu Oana Matache. „Pardon, s-a despărțit de mine, m-a lăsat”

Radu Siffredi și Oana Matache formează un cuplu de foarte puțin timp, însă relația lor este deja una controversată.

08 mart. 2023, 12:56
Radu Siffredi, declaraţii controversate despre relaţia cu Oana Matache. „Pardon, s-a despărțit de mine, m-a lăsat”
Radu Siffredi, declaraţii controversate despre relaţia cu Oana Matache

Atât apropiații Oanei Matache, cât și lumea showbiz-ului au fost surprinși de relația dintre ea și Radu Siffredi, iar asta pentru că sora Deliei a încheiat recent o căsnicie din care au rezultat doi copii.

Citește și: Scandal în familia Deliei. Oana Matache a rupt relațiile toată familia: „Acum, surorile vorbesc extrem de rar”

De puțin timp, Radu Siffredi a intrat live pe o rețea de socializare, unde a vorbit deschis despre relația lor. La secțiunea de comentarii urmăritorii au întrebat unde este iubita lui, dar și alte detalii legate de relația dintre cei doi. Radu Siffredi a răbufnit și a dat niște declarații care ar putea fi pe placul celor care caută nod în papură: „Unde este Oana? Oana este la ea acasă. Nu știu dacă Oana apare sau nu, stați și vedeți dacă vă interesează dacă intră Oana sau nu. Știu că asta așteptați, să se despartă Oana de mine. Pardon, s-a despărțit Oana de mine, m-a lăsat (n.r – a zis-o în glumă). Vreau să se termine, să nu mai stau cu stres, să pot să ies”.

Radu Siffredi a povestit și despre trecutul lui 

Radu Siffredi, așa cum se autointitulează pe rețelele de socializare, este născut pe data 11 noiembrie 1994 și a intrat în viața Oanei Matache după ce aceasta a divorțat de soțul ei. Numele său adevărat este Radu Mihai Bădilaș, iar numele cu care este cunoscut publicului larg nu este o coincidență. El și-a ales acest nume datorită atât dotării, cât și a performanțelor sale. Pe scurt, și-a atribuit numele unuia dintre starurile internaționale din industria filmelor pentru adulți, Rocco Siffredi.

Citește și: Oana Matache a anunţat oficial divorţul! Motivul pentru care a plecat de acasă cu cei doi copii

Într-un live pe care l-a făcut recent, tânărul de 28 de ani a recunoscut că nu s-a sfiit să presteze mai multe tipuri de job-uri, iar unele dintre ele nu aveau nicio tangență cu actoria: „Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”.