Radu Siffredi râde de câinele mort al Oanei Matache: „Mă aștept să mă ardă pe rug”. Ce dezvăluiri au făcut la Power Couple România 2024

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi a fost și este în mod constant în centrul atenției. Pentru că au existat atât de multe voci care au condamnat dragostea dintre cei doi, sora Deliei a decis să participe alături de noul iubit la această competiție care va testa rezistența iubirii lor.

12 feb. 2024, 22:15
Radu Siffredi râde de câinele mort al Oanei Matache: „Mă aștept să mă ardă pe rug”. Ce dezvăluiri au făcut la Power Couple România 2024
Radu Siffredi, râde de câinele mort al Oanei Matache: „Mă aștept să mă ardă pe rug”. Ce dezvăluiri au făcut la Power Couple România 2024

Oana Matache și Radu Siffredi s-au ciondănit la televizor! Sora Deliei participă, alături de noul ei iubit, la cel mai tare show TV de la acest moment din România. În această seară, urmează să fie difuzat cel de-al patrulea episod al show-ului Power Couple, care a cucerit audiențele și a stârnit interesul în întreaga lume! În ediția de astăzi, femeile sunt cele care și-au investit încrederea în parteneri, iar bărbații sunt supuși unei provocări extreme. Aceștia trebuie să își folosească memoria, să aplice cunoștințele lor de matematică și să își controleze stomacul, care va fi pus la încercare la propiriu!

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu, dat peste cap la Power Couple România! Cum a reacționat când a văzut ce presupune proba „Calcule la Rotisor”: „Mă concentram să nu mi se facă rău. Eram pilaf”

Bărbații vor fi puși în situația de a răspunde la întrebări legate de relațiile lor, în timp ce se află într-o mașină rotativă, asemănătoare unui rotisor. Răspunsurile lor vor fi numere ce vor trebui integrate într-o ecuație complicată, care trebuie rezolvată în condiții de stres intens.

„Mă aștept să mă ardă pe rug. Având o experiență deja cu vomitatul, mă aștept să vomit și astăzi. De când am venit aici a fost ceva care să mă doară. Ori am vomitat de la pește, ori m-ați electrocutat, astăzi mă rotiți. Nu știu, Doamne, în ce m-am băgat. Mie deja îmi e frică”, a explicat Radu Siffredi.

În acest context, între Radu Siffredi și Oana Matache s-a născut o discuție sensibilă despre câinele Oanei, care din păcate nu mai este printre noi. Una dintre întrebările la care a trebuit să răspundă Radu se referea la vârsta cățelului. Cu toate că a știut răspunsul la această întrebare, iubitul Oanei Matache nu s-a putut abține și a luat-o peste picior pe sora celebrei artiste.

„Ca să înțelegi, unul din primele noastre date-uri au fost la crematoriu să îi cremăm câinele. Era foarte romantic, era apusul și cimitirul de animale. Oana a băgat degetul în cenușa aia”, a mai povestit acesta.

În ceea ce privește vârsta copiilor Oanei, Radu Siffredi nu a întâmpinat niciun fel de problemă.

„Știu datele de naștere ale copiilor Oanei. N-am cum să nu știu asta. E cel mai important lucru din viața ei.”

Din păcate nici ei nu au reușit să treacă de proba „Clacule la Rotisor”, motiv pentru care au pierdut banii investiți.

Citește și: Tudor de la Fly Project a adus-o la disperare pe fosta știristă de la Observator! Anamaria Ionescu a răbufnit la Power Couple România: „De ce te-ai însurat dacă nu aveai bani?!”