VIDEO Radu Siffredi s-a transformat în frizer la Power Couple. Iubitul Oanei Matache l-a tuns pe Emi, chiar înainte de probă: „O să fie ceva WOW”

Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, l-a tuns pe insula Gozo din Malta pe Emi, înainte de proba de la Power Couple România.

20 feb. 2024, 22:22
VIDEO Radu Siffredi s-a transformat în frizer la Power Couple. Iubitul Oanei Matache l-a tuns pe Emi, chiar înainte de probă: „O să fie ceva WOW”
Radu Siffredi l-a tuns pe Emi la Power Couple România

În ediția din 20 februarie de la Power Couple, chiar înainte de proba băieților, Radu Siffredi a făcut pe frizerul și l-a tuns pe Emi de la Noaptea Târziu. Rezultatul nu a fost unul excepțional, dar clientul s-a declarat mulțumit.

„Bine ați venit astăzi la Siffredi Barber Shop. Nu vă supărați, ce doriți să vă…”, a spus Radu Siffredi, la care Emii-a răspuns: „Dacă se poate pe margini, vă rog frumos”.

Cosmin Natanticu a intervenit și a devenit „asistentul” iubitului Oanei Matche, care a început să îi maseze scalpul lui Emi.

Citește și: Power Couple România, primul cuplu propus la ELIMINARE în etapa a treia. Proba băieților poate da clasamentul peste cap

„Înainte de orice, orice barber shop are un asisten, care prima oară se duce, îl spală, îi face masaj, îl pregătești”, a spus actorul.

„Nu m-aș lăsa pe mâna nimănui de aici care nu a mai tuns. Nu. Da de ce? Mai bine așa mai nearanjat decât aranjat…”, a continuat Natanticu.

Emi nu a avut pic de emoție, și și-a lăsat podoaba capilară pe mâna lui Siffredi: „Dăi tată cu tupeu”.

„O să fie ceva WOW”, a spus plin de încredere iubitul Oanei Matache.

„Emi oricum are păr de o baie, știe asta. Și-a lăsat părul pe aici, poate când o să vină peste ani o să găsească pomi cu părul lui sădiți și o să-și ia bani mulți”, a glumit Cosmin Natanticu, după ce Emi a fost tuns, după posibilități, pe insula unde au avut loc filmările pentru Power Couple România, chiar înainte de proba băieților.

Citește și: Eliza Natanticu a făcut twerk la 30 de metri înălțime, la Power Couple România: „Am sărit cu toate formele pe ele”

„Acesta a fost primul episod din Radu Siffredi Barber Shop, vă invit pe toți chiar aici la casa Power Couple să ne tundem împreună. Cum ți s-a părut experiența de astăzi?”, a spus Siffredi, după ce și-a terminat treaba.

„Foarte bun! Domnul Siffredi este foarte talentat”, a spus Emi, după ce s-a lăsat pe mâna acestuia.